Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı ile aynı zamana yansıyan Aslıhan Gürbüz’e psikolojik taciz!

Masumlar Apartmanı ile aynı zamana yansıyan Aslıhan Gürbüz’e psikolojik taciz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz, hikayesini çok beğendiği ve izlediğini daha önceden sosyal medyadan paylaştığı Masumlar Apartmanı dizisine katıldı. Oyuncu, canlandırdığı Ceylan karakteri ile hikayede önemli bir yer elde etmeye de başladı.

Birkan Sokullu’nun canlandırdığı Han karakterinin eski aşkı olarak dizide yer almaya başlayan oyuncunun gelişi, hayranlarını da çok memnun etti. Geçen sezon Kırmızı Oda ile birlikte yeniden setlere adım atan oyuncu, 2018 yılında sağlık sorunları nedeniyle dizilere ara vermişti.

Aslıhan Gürbüz’ü ekranda yeniden gören hayranları bu durumdan son derece memnun. Oyuncu psikolojik derinliği yüksek bir diziye katıldığı dönemde, sosyal medyada da psikolojik bir taciz ile karşı karşıya kaldı.

Aylardır en yakın arkadaşlarını ve annesi, kardeşlerini hackleyen birisi olduğunu belirten oyuncu, sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile herkesi şaşırttı.

Aslıhan Gürbüz, “Yakın çevreme, bana ulaşmaya çalışan bi hıyar var. Yavrun senin derdin bensem niye başka bi yol denemiyorsun? Niye insanlara musallat oluyorsun?” diye mesaj yazdı.

Gürbüz’ün bu mesajı ile birlikte sosyal medya üzerinden psikolojik bir taciz ile karşı karşıya kaldığı da ortaya çıktı.

Oyuncu kendisine gelen mesajları da okumadan sildiğini belirtiyor. Aslıhan Gürbüz, sosyal medyayı yoğun şekilde kullanıyor ve yaşadığı bu tacizi de yine sosyal medya üzerinden duyurdu.