Ana sayfa Sosyal Medya Güldür Güldür Show ekibine çok ünlü bir isim katıldı!

Güldür Güldür Show ekibine çok ünlü bir isim katıldı!

tarafından ker_def

Show TV’nin fenomen eğlence programı Güldür Güldür Show yeni sezon hazırlıkları için ilk defa bir araya geldi. Afiş ve jenerik çekimi için bir araya gelen ekipte kahkahalar bir an durmadı.

İlk 8 sezonluk performansı ile izleyicileri gülümseten bir yapım olmayı başaran program, fenomen bir yapım olarak anılıyor. Güldür Güldür Show ekibi de bazı isimlerin kadroya katılması ile iyice güçlendi.

Geçen sezon ekipte yaşanan ayrılıklardan sonra yeni isimleri kadroda göreceksiniz. Toygan Avanoğlu, yeni dönemde ekibe katılan en ünlü isim olarak dikkatleri üzerine çekiyor.

Güldür Güldür Show ekibine çok ünlü bir isim katıldı! 7

Komedi rolleriyle bilinen Toygan Avanoğlu, son 2 sezonda Kuzey Yıldızı isimli dizide Sefer karakterine hayat vermişti. Sosyal medyadaki paylaşımları ile de çok konuşulan oyuncu, farklı bir mizah anlayışına sahip ve birçok da hayranı bulunuyor.

İşte Güldür Güldür Show 9. sezon kadrosu: Açelya Topaloğlu, Ali Sunal, Alper Kul, Asiye Dinçsoy, Ayça Damgacı, Aylin Kontente, Aziz Aslan, Berkay Tulumbacı, Burak Topaloğlu, Deniz Hiracan, Doğa Rutkay, Giray Altınok, İrem Kahyaoğlu, Mahir İpek, Meltem Yılmazkaya, Onur Atilla, Onur Buldu, Ozan Varol, Özgün Aydın, Toygan Avanoğlu, Uğur Bilgin, Ünal Yeter.

9. sezon hazırlıkları tam gaz devam eden Güldür Güldür ekibi, yeni sezon afiş ve jenerik çekimleri için toplandı.

Birbirlerini çok özlediklerini söyleyen ekip çekimi kahkahalar eşliğinde tamamladı. Güldür Güldür Show, sezonun yeni transferleri ve sürprizleri ile izleyicisiyle kavuşmak için gün sayıyor.