Ana sayfa Sosyal Medya Güldür Güldür Show’un Bilal’i Onur Buldu baba oluyor

Güldür Güldür Show’un Bilal’i Onur Buldu baba oluyor

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show ’nin fenomen komedi programı Güldür Güldür Show’un Bilal karakteriyle beğeni toplayan sempatik oyuncusu Onur Buldu baba olmaya hazırlanıyor.

Yakın zamanda çocuğunu kucağına alacağı günün heyecanıyla büyük bir sevinç yaşayan başarılı oyuncu, geçen yıl pandemi nedeniyle yapılan sade bir törenle hayatını Güldür Güldür’den oyuncu arkadaşı Duygu Koz ile birleştirmişti.

Koronavirüs salgını nedeniyle törene oyuncuların arkadaşları katılamamış, çift sosyal medyadan ise evlilikleriyle ilgili herhangi bir paylaşım yapmamıştı. Onur Buldu ve Duygu Koz’un mümkün olduğunca sosyal medyadan ve magazinden uzak bir haber sürdükleri biliniyor.

Güldür Güldür Show’un Bilal’i Onur Buldu baba oluyor 7
Sempatik oyuncu ilk kez babalık sevinci yaşamaya hazırlanıyor. TV100’den Birsek Altuntaş’ın haberine göre Onur Buldu ve Duygu Koz çifti, nazar korkusundan dolayı çocuk haberini şimdilik en yakınlarından bile sakladıkları öğrenildi.

Papatyam dizisindeki Yusuf karakteri ile dikkat çeken Onur Buldu, Avrupa Yakası, Jet Sosyete gibi komedi dizilerinde yer aldı ve birçok sinema filminde de etkili roller canlandırdı. 2013 yılından bu yana Show TV’de yayınlanan Güldür Güldür Show ekibi ile televizyon ekranında yer almaya devam eden Onur Buldu, geniş bir hayran kitlesine sahiptir.