Ana sayfa Dizi Fragmanları Evlilik Hakkında Her Şey’de yaşanan yeni gelişmelerle ortalık alevleniyor!

Evlilik Hakkında Her Şey’de yaşanan yeni gelişmelerle ortalık alevleniyor!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de Salı akşamları yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi yine etkileyici bir bölümle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Senaryodaki farklı özelliklere sahip karakterler izleyiciyi peşinden sürüklemeye devam ediyor.

Dizide boşanma davalarına bakan Cevher ailesinin kadınlarının başlarından geçen olaylar, kendilerinin müvekkillerinin durumuna düşmesi gibi hayatın gerçeklerine yönelik ortaya konulan vurgular çok etkili oluyordu.

1 Şubat Pazartesi günü ekrana gelecek 17. bölüm ile ilgili 2. fragman yayındı. Evlilik Hakkında Her Şey’de daha önce Azra’nın davasına baktığı, kocası Mithat kendisini aldattığı için boşanma davası açan Songül karakteri sürpriz bir şekilde geri dönüyor ve Azra’dan yardım istiyor.

Evlilik Hakkında Her Şey’de yaşanan yeni gelişmelerle ortalık alevleniyor! 7

Erdal Küçükkömürcü’nün canlandırdığı Erman, 40 yıldır yaşadığı vicdan azabının verdiği acıyla geçmişin peşine düşer. Alara Turan’ın hayat verdiği Cevher kardeşlerin üvey kardeşi Deniz Cevher, büronun yeni ortağı Serkan Altunorak’ın canlandırdığı Bora’nın yanındadır ve kendisine güvenmeyen kardeşlerinden öç almak için elinden geleni yapacağını söyler.

Sergen ise Azra’nın yakınında olmak için Bora ile anlaşmıştır. Fakat Azra’nın aklı da kalbi de Yıldırım’dadır. Tanıtım videosu Azra’nın Yıldırım’a “Seni seviyorum” dediği sahneyle sona eriyor.

Başladığı günden bugüne kadar hikayesi ile izleyicilerin bir hayli ilgi gösterdiği dizi yeni katılan karakterlerin de diziye yön vermesiyle sürükleyiciliğini koruyacak gibi görünüyor.