Ana sayfa TV Programları Güldür Güldür Show yeni sezonda çok önemli bir eksik var!

Güldür Güldür Show yeni sezonda çok önemli bir eksik var!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin sevilen programı, Güldür Güldür Show’un yeni sezonu için geri sayım başladı. Ekibin, 9. sezon çekimlerine başladığının haberini vermiştik. Programın yayın tarihi de netleşti. ‘Güldür Güldür Show’, 2 Ekim Cumartesi günü Show TV’de izleyicisi ile buluşacak.

‘Güldür Güldür Show’da ‘Naime‘ olarak izlediğimiz ve büyük bir hayran kitlesi olan Ecem Erkek yeni sezonda kadroda yer almıyor. Oyuncu ‘Naime’ karakteriyle geçtiğimiz sezon büyük bir çıkışa imza atmıştı.

Güldür Güldür Show yeni sezonda çok önemli bir eksik var! 7

Sosyal medyada da Naime karakteri bir anda parladı. ‘Bilal’ ve ‘Naime’ sahneleri milyonlarca kişi tarafından izlendi. Erkek, yeni sezonda kadroda olmayacağını instagram hesabından da duyurmuştu.

blank

Yeni sezonda ekibe katılan isimlerden biri ise yetenekli oyuncu Toygan Avanoğlu. İki sezon boyunca ‘Kuzey Yıldızı’ dizisinin baş rolünde yer alan Avanoğlu, yeni dönemde Show TV ekranında hayranları ile buluşacak. Toygan Avanoğlu geçtiğimiz sezon ’Güldür Güldür Show’a konuk oyuncu olarak katılmış ve büyük beğeni toplamıştı.

9. sezon için buluşan ‘Güldür Güldür Show’ kadrosu şu isimlerden oluşuyor: Açelya Topaloğlu, Ali Sunal, Alper Kul, Asiye Dinçsoy, Ayça Damgacı, Aylin Kontente, Aziz Aslan, Berkay Tulumbacı, Burak Topaloğlu, Deniz Hiracan, Doğa Rutkay, Giray Altınok, İrem Kahyaoğlu, Mahir İpek, Meltem Yılmazkaya, Onur Atilla, Onur Buldu, Ozan Varol, Özgün Aydın, Toygan Avanoğlu, Uğur Bilgin, Ünal Yeter.