Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Son Yaz’dan ayrılan Funda Eryiğit’in yeni projesi ortaya çıktı!

Son Yaz’dan ayrılan Funda Eryiğit’in yeni projesi ortaya çıktı!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Funda Eryiğit, Son Yaz isimli Fox TV dizisinin sadece ilk sezonunda yer aldı. 21 bölüm süren sezonun sonunda Canan karakterinin ölmesi tüm izleyenleri derinden etkilemişti. Funda Eryiğit diziye veda edince de Son Yaz hayranları bu duruma isyan etmişti.

Ünlü oyuncunun yeni dönemde ne yapacağını merakla bekleyenler için yeni projenin detayları ortaya çıktı. Oyuncu, yeni sezonda yine tiyatro sahnesinde muhteşem performansı ile hayranlarını etkileyecek.

Yapımcılığını Çolpan İlhan – Sadri Alışık Tiyatrosu ve Piu Entertainment’ın yaptığı, Megan Tyler tarafından kaleme alınan yeni bir oyun sahnelenecek. Yönetmenliğini Mehmet Ergen’in üstlendiği, “Timsah Ateşi” isimli oyunda başrolleri Funda Eryiğit ve Hazar Ergüçlü paylaşacak.

Son Yaz'dan ayrılan Funda Eryiğit'in yeni projesi ortaya çıktı! 7

1989 yılında Kuzey İrlanda’da yaşayan iki kız kardeşin çalkantılı hayatlarını konu alan “Timsah Ateşi” oyununda Alannah karakterini Funda Eryiğit, Fianna’yı ise Hazar Ergüçlü sahneye taşıyacak. 2019 yılında Edinburgh Fringe Tiyatro Festivali’nde sahnelenen oyun Türkiye’de ilk kez seyircinin beğenisine sunulacak…

Sevgisiz bir Katolik evi, kötürüm bir baba, işlemediği bir suç yüzünden 8 yıl hapis yatan asi bir kız Fianna ile dindar ablası Alannah’ın hikayesinde, temposu bir an bile olsun düşmeyen, sürreal, grotesk bir kara-komedi seyirciyle buluşacak…

18 Aralık’ta Zorlu PSM’de prömiyer yapacak olan oyun merakla bekleniyor.