Ana sayfa Sosyal Medya Güldür Güldür Show’dan ayrılan Ecem Erkek, iki yeni proje müjdesi verdi!

Güldür Güldür Show’dan ayrılan Ecem Erkek, iki yeni proje müjdesi verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ecem Erkek son yıllarda yetenekleri ile dikkat çeken kadın oyunculardan birisi. Hayat Sırları isimli yapımda yer alarak başladığı dizilerde iyi performanslar sergileyen oyuncu, ayrıca sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da çok sevildi.

Show TV ekranında 9. sezonu başlayan Güldür Güldür Show ekibine 2017 yılında katılan oyuncu, Naime karakteri ile çok başarılı işlere imzasını attı. Programın sekizinci sezonunun bitiminden sonra farklı işlerde yer almak için ekipten ayrıldığını duyuran Ecem Erkek, yapımcılarda üst üste teklifler aldı.

Hatta oyuncuya gelen teklif sayısının 12 olduğu ortaya çıktı. Dayı Şov isimli Gain platformunun programına katılan Ecem Erkek yeni proje müjdesini ilk kez burada verdi.

Birbirinden farklı 12 teklif aldığını ilk kez kabul eden oyuncu, değerlendirme aşamasında olduğu projelerden bahsetti. Ecem Erkek, “Çok sevdiğim arkadaşlarımla yapacağım bir komedi işimiz var. Bir de inşallah bir dizimiz olacak” açıklamasını yaptı.

Güldür Güldür Show'dan ayrılan Ecem Erkek, iki yeni proje müjdesi verdi! 3

Ecem Erkek’in iki farklı proje ile hayranlarının karşısına çıkacağı da ortaya çıktı. Oyuncunun projelerinden birisi dizi olacak. Ancak daha net bilgiler yok. Diğer projesinin sinema filmi mi yoksa tiyatro oyunu mu olduğu konusunda da net bilgi yok.

Güldür Güldür Show ekibinde çok eğlendiğini de anlatan Ecem Erkek, bu programın kendisine çok güzel kapılar açtığını açıkladı.

Ünlü oyuncu, şu açıklamada bulundu: “Benim müthiş eğlendiğim bir yerdi. Çok güzel kapılar açtı, çok güzel arkadaşlarım oldu. Evet, güzel bir basamaktı.”

Kendisini sadece komedi oynayan birisi olarak sınıflandırmayan Ecem Erkek, dram rollerinde de yer almak istiyor. Oyuncu, “Kendimi sadece komedyen olarak adlandırmıyorum. Ben oyuncuyum ve her şeyi deneyimlemek istiyorum” ifadesini kullandı.