Ana sayfa Sosyal Medya Güldür Güldür’ün Naime’si Ecem Erkek’in filmi geliyor! Demet Akbağ yıllar önce o rolü oynamıştı!

Güldür Güldür’ün Naime’si Ecem Erkek’in filmi geliyor! Demet Akbağ yıllar önce o rolü oynamıştı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’nin sevilen eğlence programı Güldür Güldür Show’da Naime karakteriyel 3 sezondur yer alan Ecem Erkek, izleyicinin skeçlerdeki başarılı performansı ile çok sevdiği bir isim. Oyuncu, her rolüyle dikkat çekerken, yaz aylarında çekilen bir filmle de gündeme gelecek kısa bir süre içinde.

1998 yılında tiyatro oyunu olarak sahnelenen ‘Sen Hiç Ateşböceği Gördün Mü?’ isimli eser filme çekildi. Oyunu yazan Yılmaz Erdoğan’ın eseri bu kez filme uyarlandı.

Tiyatro sahnesinde eserin kadın kahramanı Gülseren’i Usta Oyuncu Demet Akbağ oynamıştı. O dönem çok konuşulan oyun, hala hatıralarda duruyor. Bu kez film versiyonu ile beyaz perdeye uyarlanan hikayenin kahramanını Ecem Erkek canlandırıyor.

Güldür Güldür'ün Naime'si Ecem Erkek'in filmi geliyor! Demet Akbağ yıllar önce o rolü oynamıştı! 8

Pandemi nedeniyle sinemalar kapalı ama pek çok yapımcı gibi filmin yapımcısı BKM de Netflix ile anlaştı ve 9 Nisan’da film gösterime girecek. Yönetmenliğini Andaç Haznedaroğlu’nun yaptığı filmde birbirinden başarılı isimler yer aldı.

Ecem Erkek’in kariyerinde önemli bir yere sahip olan filmdeki performansı merakla bekleniyor. Dizinin kadrosunda ayrıca Devrim Yakut, Engin Alkan, Asuman Dabak, Beyti Engin, Özlem Tokaslan, Ahmet Rıfat Şungar, Cezmi Baskın, Merve Dizdar gibi isimler de yer alıyor.

Demet Akbağ’ın da oyuncu seçiminde etkili olduğu, filmin çekim sürecinde konuşulmuştu. Ecem Erkek’i de onun tavsiye ettiği yönünde kimi kulis bilgileri medyada yer almıştı.

Genç oyuncu, başrolünde oynadığı filmin Netflix’te yayınlanacağı bilgisini instagram hesabından paylaştı.

Güldür Güldür'ün Naime'si Ecem Erkek'in filmi geliyor! Demet Akbağ yıllar önce o rolü oynamıştı! 9

Bu arada filmin fragmanı da dönmeye başladı. Ecem Erkek’i Güldür Güldür Show’da izleyenlerin de merakla bekledikleri film için heyecanlı bir geri sayım da başlamış oldu…

İşte filmin fragmanı: