Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece’nin başına gelen Şevval Sam’a da oldu! Senaryoyu görüp Yasak Elma’daki olayı çözdüler!

Eda Ece’nin başına gelen Şevval Sam’a da oldu! Senaryoyu görüp Yasak Elma’daki olayı çözdüler!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Pazartesi akşamları Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisinin oyuncusu Eda Ece, aynı zamanda sosyal medya paylaşımlarıyla da ilgiyle izleniyor. Oyuncu, dizinin setinden bol bol paylaşımlar yaparak takipçilerini mutlu ederken, kimi spoileri de bilmeden veriyor!

Geçtiğimiz haftalarda talihsiz bir olayla izleyiciye istemeden gelecek bölümde olacakları göstermişti! Çektiği fotoğrafı instagram’da paylaşan oyuncu, dikkatli izleyicilerin senaryoyu farketmesiyle istemeden en çok merak edilen sahneyi göstermiş oldu.

Dizinin bölüm finalindeki sahnenin devamını Eda Ece’nin fotoğrafındaki senaryoda farkeden izleyiciler, aynadaki görüntüyü ters çevirip bir de zoom yaparak olayı çözmüştü!

Eda Ece, son yaptığı bir paylaşımda senaryoyu eli ile kapatarak bundan sonra daha dikkatli olacağının mesajını vermiş ve ‘No spoilers’ notunu düşmüştü.

Eda Ece'nin başına gelen Şevval Sam'a da oldu! Senaryoyu görüp Yasak Elma'daki olayı çözdüler! 9

Dikkatli izleyenlerden senaryosunu saklayan oyuncu spoi vermedi ama yine en önemli sahne ile ilgili en önemli ipucunu Şevval Sam istemeden verdi!

Eda Ece’nin başına gelenden sonra Şevval Sam da elini senaryonun üzerine koyarak bir fotoğraf paylaştı ama yine merak edilen sahnenin detayını göstermekten kaçamadı!

Geçtiğimiz hafta Mustafa tarafından öldürülmeye çalışılan Şahika’nın akıbeti merak konusuydu. Şevval Sam’ın fotoğrafındaki senaryoda Zehra’nın odaya girerek Şahika’yı kurtardığı anlaşıldı!

İşte o paylaşım:

Eda Ece'nin başına gelen Şevval Sam'a da oldu! Senaryoyu görüp Yasak Elma'daki olayı çözdüler! 10

Eda Ece'nin başına gelen Şevval Sam'a da oldu! Senaryoyu görüp Yasak Elma'daki olayı çözdüler! 11