Ana sayfa Sinema Güldür Güldür’ün Naime’si Ecem Erkek’in ilk filmi ‘Sen Hiç Ateş Gördün Mü?’, Netflix’te yayında! Ünlülerden tam not aldı!

Güldür Güldür’ün Naime’si Ecem Erkek’in ilk filmi ‘Sen Hiç Ateş Gördün Mü?’, Netflix’te yayında! Ünlülerden tam not aldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yılmaz Erdoğan’ın 1998 yılında sahneye koydu ve kendisinin yazıp yönettiği tiyatro oyunu “Sen Hiç Ateş Böceği Gördün Mü?” Demet Akbağ’ın müthiş oyunculuğu ile o döneme damgasını vurmuştu. Hala hatırlanan oyun, bu kez sinema filmi olarak çekildi ve başrolünde de Güldür Güldür Show’dan tanınan Ecem Erkek oynuyor.

Yaz aylarında çekilen ve Andaç Haznedaroğlu’nun yönetmenliğini üstlendiği BKM imzalı dizi, Covid 19 salgını nedeniyle pek çok sinema filmi gibi sinemalarda yayınlanamıyor ama Netflix’te bugün itibariyle yayında! (9 Nisan Cuma)

Bir süredir bu anı bekleyen Ecem Erkek, instagram sayfasından hayranlarıyla da sık sık video ve fotoğraf paylaşımlarıyla heyecanını paylaşıyordu.

Usta oyuncularla aynı filmde rol almanın gururunu yaşayan Ecem Erkek, aynı zamanda Demet Akbağ’ın hayat verdiği Gülseren’in filmdeki rolünü üstlenerek büyük bir sorumluluk da yüklenmişti.

Engin Alkan, Devrim Yakut, Merve Dizdar, Ushan Çakır, Bülent Çolak ve Yılmaz Erdoğan ile kamera karşısına geçen oyuncu, ilk kez bir sinema filmi deneyimi yaşıyor ve üstelik çok konuşulan bir eserin de başrolünde.

Güldür Güldür'ün Naime'si Ecem Erkek'in ilk filmi 'Sen Hiç Ateş Gördün Mü?', Netflix'te yayında! Ünlülerden tam not aldı! 11

Filmi izleme imkanı bulan sevenleri ile birlikte, Güldür Güldür’de birlikte rol aldıkları Doğa Rutkay, Aylin Kontente’nin yanı sıra Nur Fettahoğlu, Hazal Kaya gibi isimlerden de beğeni geliyor.

Ecem Erkek, gelen mesajları instagram sayfasından paylaşırken, yaşadığı heyecanı da yansıtıyor.

Güldür Güldür'ün Naime'si Ecem Erkek'in ilk filmi 'Sen Hiç Ateş Gördün Mü?', Netflix'te yayında! Ünlülerden tam not aldı! 12

Dizinin oyuncularından Merve Dizdar da sosyal medyada filmle ilgili paylaşımlar yapmakta. Aşağıda bu paylaşımlardan bazılarını görebilirsiniz…

Filmin konusu ise şöyle: Film 1948 yılında İstanbul’da üstün zekalı bir çocuk olarak dünyaya gelen Gülseren’in, ailesiyle birlikte bulunduğu çevreye ayak uydurabilme çabalarını anlatırken, diğer yandan da Türkiye’nin bir dönemine ayna tutuyor.
Güldür Güldür'ün Naime'si Ecem Erkek'in ilk filmi 'Sen Hiç Ateş Gördün Mü?', Netflix'te yayında! Ünlülerden tam not aldı! 13

Güldür Güldür'ün Naime'si Ecem Erkek'in ilk filmi 'Sen Hiç Ateş Gördün Mü?', Netflix'te yayında! Ünlülerden tam not aldı! 14

Güldür Güldür'ün Naime'si Ecem Erkek'in ilk filmi 'Sen Hiç Ateş Gördün Mü?', Netflix'te yayında! Ünlülerden tam not aldı! 15