Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ömer dizisinde olduğu gibi Merve Dizdar’dan yine göz kamaştıran bir performans!

Ömer dizisinde olduğu gibi Merve Dizdar’dan yine göz kamaştıran bir performans!

tarafından ker_def

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV, Türkiye ve dünyanın dikkat kesildiği, bol ödüllü filmleri kullanıcılarıyla buluşturmaya devam ediyor.

Dünya prömiyerini 47. Toronto Uluslararası Film Festivali’nde yapan, 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde Selcen Ergun’a En İyi İlk Film ile Merve Dizdar’a En İyi Kadın Oyuncu ödülleri kazandıran ‘Kar ve Ayı’ BluTV’de yayına giriyor.

Merve Dizdar ve Saygın Soysal başrollerinde yer aldığı filmde Asiye Dinçsoy, Erkan Bektaş, Derya Pınar Ak, Onur Gürçay ve Muttalip Müjdeci onlara eşlik ediyor. Selcen Ergun’un senaryosunu Yeşim Aslan’la beraber yazdığı, psikolojik gerilim unsurları taşıyan ‘Kar ve Ayı’da kışın bitmek bilmediği uzak bir kasabaya atanan genç bir hemşirenin oradaki erk ilişkileri, sır ortaklıkları ve şüpheyle yüzleşme hikayesi anlatılıyor.

Merve Dizdar’ın güçlü bir oyunculuk sergilediği proje hayranları tarafından heyecanla bekleniyor. Merve Dizdar, Masumlar Apartmanı dizisinde çok başarılı bir çıkış sergiledikten sonra, şimdilerde de Ömer isimli Star TV dizisiyle yine çok etkili bir oyunculuk ortaya koydu. Hayranları Merve Dizdar’ın Kar ve Ayı filmindeki rolünü de heyecanla bekliyor.

Türkiye – Almanya – Sırbistan ortak yapımı ‘Kar ve Ayı’, 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde En İyi İlk Film ile En İyi Kadın Oyuncu ödülü, Amerika’nın köklü festivallerinden 66. San Francisco Uluslararası Film Festivali’nde Yeni Yönetmenler Ödülü, Belgrad Uluslararası Film Festivali’nde Eleştirmenler Ödülü, Brüksel Cinemamed Uluslararası Film Festivali’nde Cineuropa Ödülü, Frankfurt Türk Film Festivali’nden En İyi İlk Film Jüri Özel Ödülü ve Bergwelten Film Festivali’nden de En İyi Film Büyük Ödülü’nü kazandı.

Kar ve Ayı, 9 Şubat’tan itibaren yalnızca BluTV’den izlenebilecek.