Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Başarıları arka arkaya sıralayan Merve Dizdar’ın büyük bir takıntısı var!

Başarıları arka arkaya sıralayan Merve Dizdar’ın büyük bir takıntısı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Merve Dizdar, önceki yıl Masumlar Apartmanı dizisiyle müthiş bir kariyer çıkışı yaptı. Ardından Ömer dizisindeki Nisa karakteri ile de çok beğenilen oyuncu, Kuru Otlar Üstüne isimli sinema filmindeki performansıyla da Cannes Film Festivali’nde ‘en iyi kadın oyuncu’ ödülünün sahibi oldu.

Birbiri ardına başarılı projelerde yer alan, kazandığı ödül ile Türkiye’ye büyük gurur yaşatan oyuncu, bir konuya fazlasıyla takıntılı… 37 yaşında olduğunu ifade eden oyuncu, genç olduğunu biliyor ama yaşının ilerlemekte olduğunun da farkında.

Magarsus isimli dijital dizide de başrolde yer alan Merve Dizdar, rol arkadaşı Berkay Ateş ile sohbet programında buluştu. Bu sohbet sırasında yaş konusuna takıntılı olduğu ortaya çıkan ünlü oyuncu, “40’a kadar bir sancı çekeceğim. 40’a gelince de rahatlayacağım” diye konuştu.

37 yaşında yaşına geldiğine kendisi de inanamadığını belirten oyuncu, yaş konusunda takıntıları olduğunu ortaya koydu.

Merve Dizdar, bu yaşına kadar kendisi için 30’lara ulaştığı yaşların çok güzel olduğunu ve kendisine çok iyi geldiğini anlattı.

Konservatuvar mezunu olan Merve Dizdar, hem diksiyondan hem de oyunculuktan ilk yıl derslerden kaldığını söyledi.

Oyuncu, “Dişlerim çok kötüydü, sonra dişlerime tel takıldı. Diksiyon derslerinden ve oyunculuk dersinden sınıfta kaldım. Belki kaldığım için çok çalışıyordum, hiç durmuyordum” dedi.