Ana sayfa Dizi Fragmanları Gülperi 14.Bölüm 2. Fragmanı İzle! Gülperi evlenme teklifi alıyor!

Gülperi 14.Bölüm 2. Fragmanı İzle! Gülperi evlenme teklifi alıyor!

tarafından ker_def

SEYİT, GÜLPERİ’YE EVLENME TEKLİFİ EDİYOR! Yapımını Tims&B’nin yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, Show TV’nin iddialı dizisi “Gülperi”nin merakla beklenen 14. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. Şeyma ile Gülperi’nin bir kez daha karşı karşıya geldiği, Şeyma’nın yaptıklarıyla artık sınırları zorladığı heyecan dolu tanıtımda öfkesine hakim olamayan Hasan’a Gülperi’nin tepkisi çok sert oluyor. Videodan 14. bölüm 2. fragmanını izleyebilirsiniz.

Kadir, Şeyma’dan boşanma protokolünü imzalamasını isterken Seyit, evlenme teklifiyle Gülperi’ye büyük bir şok yaşatıyor. Can, gözyaşları içinde annesi ve kardeşlerine kavuşmayı beklerken Kadir, Can’ı almak için Yakup’u tehdit ediyor.

Gülperi’nin yarın akşam ekrana gelecek 14. bölümünde Can’ın velayetinin Yakup’a verilmesiyle yıkılan Gülperi, Can’ı geri kazanmak için gece gündüz demeden çalışmak için büyük bedeller ödemeye hazırdır. Hasan ise mahkemede Gülperi’yle ilgili duyduklarının etkisiyle ondan yine uzaklaşır. Kadir yaptıklarına daha fazla dayanamadığı Şeyma’nın önüne boşanma protokolünü yeniden sürer.

Anne ve babasının boşanmasına tepkili olan Artemis ise Şeyma’nın Yakup’un avukatı olduğunu öğrenmesiyle bir kez daha yıkılacaktır.Bedriye’nin başı Damla yüzünden yine derde girerken, Can bir daha annesi ve kardeşlerini göremeyeceğinden korkar. Seyit ise Gülperi’nin karşısına Can’ı geri alabilmesi için beklenmedik bir teklifle çıkagelir. Şaşkına dönen Gülperi’yi yeni sürprizler beklemektedir.

Yönetmenliğini Metin Balekoğlu’nun, senaristliğini Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın üstlendiği Gülperi’nin yeni bölümü yarın akşam saat 20.00’de Show TV’de!

Yapım: Tims&B Productions
Yönetmen: Cem Karcı
Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Senaryo: Eylem Canpolat & Sema Ergenekon
Müzik: Atakan Ilgazdağ
Jenerik Müziği: Cem Öget

Oyuncular: Nurgül Yeşilçay, Timuçin Esen, Tarık Papuçcuoğlu, Ece Sükan, Burak Dakak, Aleyna
Özgeçen, Emir Özyakışır, Onur Bilge, Gülçin Kültür Şahin, Şefika Ümit Tolun, Emir Çubukçu, Ezgi Gör, Haluk Cömert