Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gün birinciliği gururu yaşayan Maraşlı setinde Alina Boz’a sürpriz doğum günü kutlaması!

Gün birinciliği gururu yaşayan Maraşlı setinde Alina Boz’a sürpriz doğum günü kutlaması!

tarafından ker_def

Yapımını ‘’TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, başrollerini Burak Deniz ve Alina Boz’un paylaştığı “Maraşlı”nın setinde bugün Alina Boz’a sürpriz doğum günü kutlaması düzenledi.

Maraşlı ekibi, dizide fotoğraf sanatçısı Mahur karakterine hayat veren güzel oyuncuya üzerinde fotoğraf makinesi şekli olan pasta yaptırdı. Maraşlı’nın “bayan” diye hitap ettiği Mahur’a, set ekibinin “İyi ki doğdun bayan!” yazılı çelenk sürprizi, sette eğlenceli dakikalar yaşattı.

Gün birinciliği gururu yaşayan Maraşlı setinde Alina Boz'a sürpriz doğum günü kutlaması! 9

Doğum günü kutlamasında Burak Deniz’in partnerinin yanında durması da dikkatlerden kaçmadı. İkilinin uyumlu hallerini yansıtan set görüntüleri izleyicileri daha çok heyecanlandırıyor.

Gün birinciliği gururu yaşayan Maraşlı setinde Alina Boz'a sürpriz doğum günü kutlaması! 10

Dün akşam yayınlanan 22. bölümüyle tüm kişiler kategorisinde birincilik elde eden Maraşlı dizisinin bu büyük başarısı, Alina Boz için de güzel bir doğum günü hediyesi oldu.

Gün birinciliği gururu yaşayan Maraşlı setinde Alina Boz'a sürpriz doğum günü kutlaması! 11

Senaryosunu Ethem Özışık, Ercan Uğur ve Pelin Gülcan Metu’nun, yönetmenliğini Arda Sarıgün’ün üstlendiği, büyük bir ilgiyle izlenen “Maraşlı” her Pazartesi20.00’de ATV’de ekrana geliyor.