Ana sayfa Dizi Fragmanları Emanet 16 Haziran Çarşamba 203.bölüm fragmanı izle!

Emanet 16 Haziran Çarşamba 203.bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında yayınlanmakta olan Emanet dizisinde önemli gelişmeler yaşanıyor. Yaman tutuklanıyor. Polisler eve geliyor ve Yaman’ı alıp evden gidiyor… Seher, “Ablanı ben öldürdüm” diyen Yaman’ın sözleri ile şoke olmuştu. Ama Yaman’ın bir oyun içinde olduğunu da anlamıştı. Çünkü ablasının öldüğü zaman Yaman evde bile değildi…

İkbal ve Kevser’in ölümünden sonra iyice hareketlenen Emanet dizisinin hikayesinde bu akşam Seher’in Yaman’ı ihbarı ve sonrasında yaşananlar izleyicileri iyice heyecanlandırdı. Emanet dizisinin 203. yeni bölüm 16 Haziran Çarşamba akşamı yayınlanacak. Yeni bölümde neler yaşanacağı ile ilgili detaylar merak ediliyor. Yeni bölüm fragmanını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı Emanet dizisinin 202. bölümünde yaşananlara yeniden odaklanırsak, Yaman ile Seher meselesinin ne olacağını kimse bilemiyor. Yaman’ın polisler tarafından alıkonulması sonrasında neler yaşanacağını da izleyiciler merakla bekledi. Seher Yaman’ı ihbar eder. Adaletin yerini bulmasını isteyen Seher, doğru bir karar vermek ister.

Yaman’ı ihbar eden Seher, adaletin yerini bulması için elinden geleni yapmaya kararlıdır. Yaman çok daha zor bir sürecin içinde bulur kendini.

İşte Emanet dizisinin 202.bölüm fragmanı:

7 Eylül 2020 tarihinde ilk bölümü yayınlanan Emanet dizisi, hafta içi ekrana geliyor ve günlük diziler arasında da en çok izleneni… Kanal 7’nin iddialı dizisinin sezon finali de 205. bölüm ile 18 Haziran Cuma günü gerçekleşecek. Sezon finaline doğru işler iyice karıştı ve hikaye iyice ilginç bir hal aldı.

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Dizinin konusu:

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır.