Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz dizisinin Bahar’ı Yeliz Kuvancı’nın bugüne kadar aldığı en ilginç tepki neydi?

Sadakatsiz dizisinin Bahar’ı Yeliz Kuvancı’nın bugüne kadar aldığı en ilginç tepki neydi?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin bu sezon en iddialı yapımlarından biri olan Sadakatsiz, kısa süre önce sezon finali yaptı. Son bölümüyle unutulmaz bir finale imza atan Sadakatsiz dizisi eylül ayında yeni bölümleriyle yayınına devam edecek.

Dizinin en dikkat çekici karakterlerinden biri de Bahar. Yeliz Kuvancı tarafından canlanırılan Bahar karakteri, kendisini sürekli aldatmasına katlanamadığı kocasını en sonunda kapının önüne koymuştu.

Kocası gittikten sonra tek başına yaşamaya başlayan Bahar, aynı zamanda Cansu Dere’nin canlandırdığı Asya’nın en yakın arkadaşı, komşusu. Bahar her ne olursa olsun her zaman arkadaşının yanında olan, ondan desteğini esirgemeyen bir dost.

Sadakatsiz dizisinin Bahar'ı Yeliz Kuvancı'nın bugüne kadar aldığı en ilginç tepki neydi? 7

Son bölümlerde Melis Sezen’in canlandırdığı Derin’in dayısıyla arasında bir ilişki başlayan Bahar, Sadakatsiz dizisinin en güçlü kadın karakterlerinden biri. Yeliz Kuvancı bu güçlü karakteri yüzünden çok ilginç bir izleyici tepkisi almış.

Onedio’nun Youtube’dan yayınlanan programına konuk olan ve izleyicilerin sosyal medya üzerinden yönelttiği soruları yanıtlayan Yeliz Kuvancı, “Bugüne kadar aldığınız en ilginç izleyici tepkisi nedir?” sorusunu şöyle yanıtladı:

“Bir izleyici direkt mesajdan bana şöyle yazmış: ‘Çok erkeksi bir bayansınız. Delikanlı sert abi gibi tavırlarınız var.’ Ben de çok şaşırdım ve arkadaşıma gerçekten öyle miyim diye sordum. Arkadaşım ‘Hayır’ deyince biraz rahatladım. Öyle olduğumu sanmıyorum ama belki ufak bir erkek Fatmalık vardır.”