Ana sayfa Dizi Haberleri Hafsanur Sancaktutan ile Tolga Sarıtaş dizide buluşacak mı? İşte ilk açıklama

Hafsanur Sancaktutan ile Tolga Sarıtaş dizide buluşacak mı? İşte ilk açıklama

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son Yaz dizisinin Yağmur’u olarak akılda kalan Hafsanur Sancaktutan, kendisine gelen teklifleri değerlendirmeye başladı. Bu teklifler arasında Gökhan Horzum’un hikayesini yazdığı Bir Gece Ansızın isimli proje de bulunuyor.

Tolga Sarıtaş’ın başrolünde yer aldığı ortaya çıkan proje için genç oyuncuya da Sarıtaş’ın canlandıracağı karakterin kız kardeşi rolünün teklif edildi basına yansımıştı.

Son Yaz dizisinin ikinci sezonunun kısa sürmesinin ardından dinlenen oyuncu, kendisi için güzel bir süreç olduğunu, evde genelde kendisine gelen teklifleri değerlendirdiğini ve senaryolar okuduğunu anlattı.

Oyuncu, yeni projeye de sıcak bakıyor ve iyi bir rol gelirse de kabul edecek. Yeniden setlere dönme konusunda istekli olan oyuncu, ikinci sezonu sadece 5 bölüm süren Son Yaz’ın ardından henüz bir proje için karar vermiş değil.

Gelen projeleri değerlendirme aşamasında olduğunu söyleyen oyuncuya Tolga Sarıtaş’ın başrolündeki dizi soruldu. Bir Gece Ansızın isimli yeni dizi projesi için Ay Yapım titiz bir çalışma yürütüyor.

Tolga Sarıtaş ile yeni dizide yer alma konusu sorulunca Hafsanur Sancaktutan, bu projeyi yalanlamadı ve şu ifadeyi kullandı:

“Beklemedeyiz, bakalım. Net bir şey yok şimdilik.”

Oyuncuya dizi için teklif yapıldığı ortaya çıkmıştı. Bu sözler ile oyuncu diziye sıcak yaklaştığını ve gelişmeleri beklediğini ifade etmiş oldu.