Ana sayfa Sosyal Medya Hafsanur Sancaktutan’ın yeni hobisini biliyor musunuz?

Hafsanur Sancaktutan’ın yeni hobisini biliyor musunuz?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan, son dönemin öne çıkan genç kadın oyuncularının arasında yer alıyor. Son Yaz isimli dizideki Yağmur performansı ile hayranlarından büyük destek gören oyuncu, kendisini ne kadar geliştirdiğini de sahnelerdeki performansı ile sergilemişti.

Hafsanur Sancaktutan, geçtiğimiz gün Nurgül Yeşilçay ile Afra Saraçoğlu’nun bir arada olduğu Bir Gece Bir Barda isimli tiyatro oyununun izlemeye gitti. Kadın cinayetlerine dikkat çeken bir hikayesi bulunan proje için Hafsanur Sancaktutan da bir hayli heyecanlıydı. Oyuncu, arkadaşlarını izlemeye geldiğini ve birlikte bir işte yer almalarından da memnun olduğunu söyledi.

Kendisinin de tiyatro hedefinin olduğunu anlatan oyuncu, “Öyle bir teklifle gelirseler çok mutlu isterim. Daha önce tiyatro yaptım” diye konuştu.

Tatilinin sürdüğünü ve bu süreçte dinlendiğini anlatan Hafsanur Sancaktutan, “Yapmak istediğim şeyleri yapıyorum. Çello’ya başladım. Çello çalıyorum. O yüzden çok heyecanlı ve zaman bulamadığım her şeyi yapıyorum” diye konuştu.

Bir iş için Çello çalmaya başlayınca enstrümandan hoşlanan oyuncu, buna devam etme kararı aldı. Eline de çok yakıştığının söylendiğini anlatan oyuncu, “Çok olağanüstü bir alet, o yüzden gönül verdim” diye konuştu.

Hafsanur Sancaktutan'ın yeni hobisini biliyor musunuz? 7

Enerjisi, sempatikliği ve güzelliği ile de dikkat çeken genç oyuncu, zaman zaman gösterişli pozlar vermeyi de ihmal etmiyor.

Özel bir çekimden yansıyan pozlarıyla instargam’da yer alan oyuncu hayranlarından birçok iltifat aldı.

Oyuncunun instagram hesabı da 900 bin takipçiye yaklaştı. Son dönemde popülerliği artan oyuncuya birçok rol teklifi de geldiği biliniyor.