Ana sayfa Dizi Fragmanları Fox TV’nin ilgisizliği hak etmeyen iki yeni dizisine çok yazık olacak!

Fox TV’nin ilgisizliği hak etmeyen iki yeni dizisine çok yazık olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında bu sezon güzel ve etkili projeler ortaya çıkmış olmasına rağmen, izleyicilerin bu yapımlara ilgisiz olması düşündürücü bir gelişme… Uzak Şehrin Masalı, Son Yaz ile Yalancılar ve Mumları bu ilgisizliğin ilk kurbanları oldu…

Ardından ise çok ilgi görmesi beklenen, hikayesi ile de aslında izleyicilerde bir çekim oluşturacağı tahmin edilen Elbet Bir Gün ne yazık ki, bu düşüncede olanları yanılttı. Yargı ve Teşkilat dizilerinin yer aldığı Pazar akşamları ekrana gelen Elbet Bir Gün için 12 Aralık’taki 6. bölüm final olarak kararlaştırıldı. Sinem Ünsal, Şebnem Bozoklu ve Burak Yamantürk’ün başrolündeki dizi de hak etmediği bir son ile karşı karşıya kaldı. Bir başka yeni dizide benzer bir sıkıntı yaşıyor.

Fox TV’de bu sezon yayından kaldırılan tüm diziler aslında hak etmedikleri bir durumu yaşıyor. Çünkü bu projelerin hiçbirisi için kötü demek gerçekçi değil. Ekranda çok fazla proje olunca ve kanal yönetiminin de sert bir reyting tutumu sergilemesi dizilerin kolay harcanmasına neden oldu.

Şimdi bu yapımlar arasına girmesi muhtemel bi dizi daha var. Misafir isimli yapımdan bahsediyoruz. Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay’ın başrolünde yer aldığı dizinin naif, güzel bir hikayesi var.

Dizi hayranları ekranda çok fazla entrika, bitmeyen kavgalar, dövüş veya savaş sahneleri bekliyor olabilir. Ancak Misafir gibi gerçek hayat ile uyumlu güzel duyguları öne çıkartan yapımlara da ihtiyaç var. Bu noktada da reytingleri çok düşük gelen dizi adına fazla bir gelecek yok gibi görünüyor.

Hazal Kaya’nın uzun bir zaman sonra yeniden ekranlara dönmesi beklenen Misafir’in dördüncü bölümü 2 Aralık Perşembe akşamı yayınlanacak. Dizinin kurtulması için izleyici ilgisinin hatırı sayılır şekilde artması şart. Dördüncü bölümde de düşük reytingler gelirse Fox TV’den bir final kararının daha çıkmasından korkuluyor.