Ana sayfa Dizi Haberleri Hakan Kurtaş ile Özge Yağız, Baba dizisinde partner oldu!

Hakan Kurtaş ile Özge Yağız, Baba dizisinde partner oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin yeni yılda heyecanla beklenen yeni dizisi Baba’dan yeni bilgiler gelmeye devam ediyor… Tolga Sarıtaş ve Haluk Bilginer’in yer aldığı ilk fragmanın ardından ismi sıkça konuşulan Baba dizisine önemli isimler katılıyor…

Bu isimler arasında dikkat çeken isimler bulunuyor… Özge Özacar, Taner Rumeli, Zeynep Tuğçe Bayat, Ayda Aksel, Beril Pozam, Bihter Dinçel, Damlasu İkizoğlu ve Oktay Çubuk ile anlaşmalar yapılmıştı. Sonrasında ise Özge Yağız’ın diziye katıldığı ortaya çıktı.

Geniş bir oyuncu kadrosunun yer alacağı, birçok karakterin kendi hikayeleri ile izleyicileri ekran başına getirmesi beklenen Baba dizisinde bir ünlü isim daha ekibe katıldı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Hakan Kurtaş yeni dizide etkili bir karaktere hayat verecek. İlhan olarak izleyeceğimiz oyuncunun hikayede Özge Yağız’ın canlandıracağı Büşra karakteri ile yakınlaşacağı da ortaya çıktı.

Büyük bir merakla beklenen Baba dizisi “Bir Anadolu Hikayesi” sloganı ile yola çıktı. Ekin Atalar ile birlikte Gökhan Horzum’un senaryo yazarı olması da büyük dikkat çekiyor. 4 sezon süren Çukur dizisinin de senaristi olan Gökhan Horzum ismi, hikayenin derinlikli bir yönü olacağını anlamak için yeterli…

Hakan Kurtaş ile Özge Yağız, Baba dizisinde partner oldu! 8

Hakan Kurtaş, 2011 yılında Ezel dizisiyle ilk olarak setlere adım atmıştı. Birbiri ardına önemli projelerde rol alan oyuncu, en son Mucize Doktor isimli dizide Doruk karakterine hayat verdi.

Hakan Kurtaş ile Özge Yağız, Baba dizisinde partner oldu! 9

Özge Yağız ise 2016 yılından itibaren setlerde yer alıyor ve Adını Sen Koy ile başladığı yolculukta Yemin ile popüler oldu ve geçen yıl da Sol Yanım ile İçimizden Biri isimli dizilerde başrolde yer aldı.