Ana sayfa Sosyal Medya Kaan Urgancıoğlu’nun partneri Pınar Deniz hakkındaki sözleri, iltifattan daha güzel!

Kaan Urgancıoğlu’nun partneri Pınar Deniz hakkındaki sözleri, iltifattan daha güzel!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisinde başrolde yer alan Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu’nun muhteşem uyumu, enerjilerinin de gayet yüksek olması başarının önemli faktörlerinden birisi oldu… Yargı dizisi reytinglerde çok iyi sıçrama yaparken, hikaye de izleyicileri içine çekiyor.

Sema Ergenekon’un 2 yıllık emeği sonucunda ortaya çıkan Yargı dizisinin senaryosu sadece izleyiciler için de oyuncular için de şaşırtıcı oluyor. Bunu sette her yeni bölüm öncesi senaryoyu okurken şaşkınlık yaşadıklarını belirten oyuncuların açıklamalarından anlayabiliyoruz.

Yargı dizisinde başrol ikilisinin birbirlerine olan güvenleri de sahnelerde kendisini net bir şekilde gösteriyor. Hürriyet’ten Hakan Gence’nin youtube programına konuk olan ikili, birbirlerine olan bu güvenin sette büyük bir konfor yarattığını belirtti.

Kaan Urgancıoğlu'nun partneri Pınar Deniz hakkındaki sözleri, iltifattan daha güzel! 7

Kaan Urgancıoğlu, rol arkadaşı Pınar Deniz ile sette iyi anlaşmalarının işlerini çok kolaylaştırdığını ve bunun kendileri için büyük bir konfor olduğunu şöyle anlattı:

“Büyük bir konfor. Çünkü kolay bir iş yapmıyoruz. Oyuncu olarak da sahnede olduğumuzda bütün duygularımızı olabildiğince açmaya gayret ediyoruz. Öyle olunca dış dünyada, ülkede, sette, dışarıda olan her şeyi duyumsamaya başlıyoruz. Bu da çok zor bir şey, her zaman her şey iyi gitmiyor. Anlaşılmaya, en azından yaşadığı şeyi birileri ile paylaştığını bilmeye ihtiyaç duyuyor insan.

Her zaman da konuşmaya gayret sarf etmesi boşa çaba oluyor. Çünkü öyle bir vaktimiz yok. Bir an önce bir sonraki sahneye geçmemiz gerekiyor. Bir şey ezberlememiz gerekiyor. Anlaşılmak çok değerli bir şey, o yüzden şanslıyız.”