Ana sayfa Dizi Haberleri Hakkını teslim edelim, Kuruluş Osman harika işler yapıyor!

Hakkını teslim edelim, Kuruluş Osman harika işler yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuruluş Osman dizisi üçüncü sezonunda yine harika reytingler elde ediyor. Bir diziyi bu kadar zorlu şartlarda çekmek ve her hafta uzun bir bölüm yetiştirmek, bunun üzerine milyonlarca izleyicinin de takdirini kazanmak kolay bir iş değil.

Yapımcı Mehmet Bozdağ’ın tüm işlerinde olduğu gibi Kuruluş Osman dizisi de dizi tarihine büyük izler bırakarak ilerliyor. Başrolünde Burak Özçivit’in yer aldığı dizinin çekimleri Riva’da bulunan dünya çapında oluşturulan platoda çekiliyor.

Kış günlerinde hem soğuk hem yağmurlar nedeniyle çamurlu ortamda gerçekleşen çekimlerde oyuncular bir hayli zorluk yaşıyor. Savaş sahnelerinin çekiminde kılıçlar ile hem gerçekçi bir savaşı sergilemek hem de kimseye zarar vermeden bunu başarmak kolay iş değil.

Hakkını teslim edelim, Kuruluş Osman harika işler yapıyor! 7

Reyting sonuçlarına bakıldığı zaman da ortada iyi bir tablo var.. İlk sezonda bir hayli eleştiri alan dizinin hikayesinin ve çekim kalitesinin ikinci sezonda düzeldiğini görmüştük. Üçüncü sezon ise adeta ustalık işi olarak devam ediyor. Dizinin görsel kalitesi çok iyi bir noktaya geldi. Ayrıca savaş sahneleri gibi zorlu sahnelerde de çok başarılı sonuçlar ortaya çıkıyor.

Kuruluş Osman dizisinde 76. bölüm geride kaldı. Dizinin hikayesi gayet akıcı bir şekilde ilerlerken, oyuncuların performansları da etkileyici… 22 Aralık çarşamba akşamı yayınlanan 22. bölüm tüm kategorilerde yine birincilikler elde etti. Bu durum artık Kuruluş Osman için bir standart haline geldi.

Dizi bu başarısıyla takdir edilmeyi hak ediyor. Ayrıca tüm kişiler ve ABC1 gruplarında çift haneli reytinglere ulaşan bir yapım olması da Kuruluş Osman’ı bu sezonun en iyi 3 dizisinden birisi yapıyor. Reytinglere göre diğer iki dizinin Gönül Dağı ve Camdaki Kız olduğunu söyleyebiliriz.

Kuruluş Osman hayranları heyecanla 29 Aralık Çarşamba günü yayınlanacak olan 77. yeni bölümü bekliyor. İşte yeni bölümden ilk fragman: