Ana sayfa Dizi Haberleri Kanunsuz Topraklar dizisinde aynı sorun olduğu yerde duruyor!

Kanunsuz Topraklar dizisinde aynı sorun olduğu yerde duruyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanan Kanunsuz Topraklar dizisinin reytinglerinin beklentilerin altında olduğunu herkes biliyor. Dizi bir yıl öncesinden yapılan hazırlıkları ve Haziran ayında başlayan çekimleri ve çok farklı bir dünyayı izleyici karşısına getirmesi ile dikkat çekti.

Esra Bilgiç ve Uğur Güneş gibi iki önemli ismin başrolünde yer aldığı Kanunsuz Topraklar, sezonun en iddialı yapımlarından birisi olarak ortaya çıkmıştı. Ancak başladığı günden bu yana ortalama reytinglerin üzerine çıkamayan dizinin izleyicilerden yeterince ilgi görmediği gerçeği ortada duruyor.

Fox TV’nin bu sezon büyük beklentilerle yayına aldığı ama beklediğini bulamadığı Kanunsuz Topraklar, tüm şartlara rağmen ilk 10 program içinde kalmayı sürdürüyor. Dizide küçük reyting yükselişi yaşanınca bile sevinen bir izleyici grubu var.

Bunun nedeni de ortalamanın altına düşecek olan reytingler bir final ihtimalini doğurabilir. O yüzden de çok kritik bir durumda bulunan dizide küçük yükselişler bile sadık izleyici grubunu memnun ediyor.

22 Aralık akşamı Kanunsuz Topraklar dizisi tüm kişiler ve AB grubunda günü dokuzuncu olarak tamamladı. ABC1’de ise 10. sırada yer alabilen dizinin ortalamanın biraz üzerinde gerçekleşen tüm kişiler ve ABC1 reytingleri Fox TV için kabul edilebilir bir çizgi anlamına geliyor.

Tabii ki dizide ciddi bir reyting kaybı yaşanması sezon sonuna kadar devam edebilme konusunu riske atacaktır.

Bu nedenle de sadık dizi hayranları hikayenin devam edebilmesi için sosyal medyadan büyük destek veriyor ve her olumlu gelişmeyi de sevinçle karşılıyor.