Ana sayfa Sosyal Medya Haluk Bilginer’e dizi teklifleri üst üste geliyor

Haluk Bilginer’e dizi teklifleri üst üste geliyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şahsiyet isimli dijital dizi ile Emmy ödüllerinde en iyi erkek oyuncu seçilen Haluk Bilginer, son dönemin en çok teklif alan isimlerinden birisi. Ancak projeler konusunda seçici olduğu bilinen oyuncu, Alex Rider isimli projedeki 7 bölümlük performansının ardından 9 Kere Leyla ve Azizler isimli sinema filmleri ile gündeme geldi.

En son Exxen isimli dijital platformda Şeref Bey dizisinde yer alan usta oyuncu, 10 bölümlük projede yine yeteneklerini sergiledi. Haluk Bilginer’e dizi teklifleri de üst üste geliyor. Yapımcılar ünlü oyuncuyu bir televizyon dizisinde oynaması için ikna etmeye çalışıyor.

Haluk Bilginer için sezon başında Limon Yapım tarafından Hakim isimli dizi için teklif yapılmıştı. Yeni bir teklif daha var.

Ay Yapım’ın hazırlıkları titizlikle devam eden Bir Gece Ansızın isimli dizisi için de ünlü oyuncunun görüşme yapılan isimler arasında olduğu ortaya çıktı. Tolga Sarıtaş’ın başrolünde yer alacağı dizinin hikayesini Gökhan Horzum yazıyor.

Haluk Bilginer’in Emmy ödülü kazandığı Şahsiyet dizisinin yapımcısı Ay Yapım idi… Bir Gece Ansızın projesini de Ay Yapım hazırlıyor ve ünlü oyuncu teklife sıcak bakıyor.