Ana sayfa Dizi Haberleri Tolga Sarıtaş’ın yeni dizisi için bomba gibi bir kadro kuruluyor!

Tolga Sarıtaş’ın yeni dizisi için bomba gibi bir kadro kuruluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş, son dönemin öne çıkan erkek oyuncularının başında geliyor. Söz dizisindeki başarılı aksiyon performansının ardından Arıza ile geçen sezon ekrana gelen ünlü oyuncu, yine etkili bir dizi için anlaşma yaptı.

Hayranlarının merakla bekledikleri yeni dizinin ismi Bir Gece Ansızın olarak belirlendi. Dizi için ön hazırlıklar devam ediyor ve ortaya çıkmaya başlayan oyuncu kadrosu da herkesin merakını daha da çok artırıyor.

4 sezon süren ve büyük başarı kazanan Çukur dizisinin yönetmeni Gökhan Horzum’un hikayeyi yazan isim olmaı da büyük önem taşıyor… Dizinin bir aksiyon projesi olması kesin… Tolga Sarıtaş hayranları Kadir Saruhanlı olarak izleyecekleri oyuncudan gelecek haberleri sabırsızlıkla bekliyor.

Dizi için oyuncu görüşmeleri devam ederken, Şahsiyet ile Emmy ödüllerinde en iyi erkek oyuncu seçilerek ülkemizi gururlandıran Haluk Bilginer’in ismi ortaya atıldı.

Tolga Sarıtaş'ın yeni dizisi için bomba gibi bir kadro kuruluyor! 22

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Haluk Bilginer ile görüşmelerin yapıldığı ve ünlü oyuncunun da projeye sıcak baktığına yönelik bilgiler var.

Tolga Sarıtaş hayranları bu gelişmeye çok memnun oldu. Dizinin iddialı isimlerden kurulması uzun süre ekranda kalmasını sağlayacak faktörlerden birisi olarak görülüyor.

Haluk Bilginer’in henüz proje konusunda düşündüğü ve teklife yanıt vermediği ortaya çıktı.

Tolga Sarıtaş geçtiğimiz hafta proje hakkında ilk kez konuştu ve “Yeni bir projeye hazırlanıyoruz. Zaten almışsınız haberleri. Heyecanlıyız, her şey yolunda” dedi.

Dizinin bir aile hikayesi olduğunu anlatan Tolga Sarıtaş, kalabalık bir oyuncu kadrosunun olacağını ve geniş kapsamlı bir hikayenin izleyicinin karşısına çıkacağını da ifade etmişti.