Ana sayfa Dizi Haberleri Mahkum dizisi başladı ve ilk tepkiler ortaya karışık!

Mahkum dizisi başladı ve ilk tepkiler ortaya karışık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Mahkum dizisi ilk bölümü ile 14 Aralık Salı akşamı yayınlandı. Kanalın büyük beklentilerle yayına aldığı dizinin gerçek yayın günü perşembe… Ancak Evlilik Hakkında Her Şey’in yeni bölümü yayınlanmadığı için Mahkum’u başlatan Fox TV, bir ilke imza atmış oldu. Dizinin ikinci bölümü ise 16 Aralık Perşembe akşamı yine ekranda olacak.

Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya, Melike İpek Yalova ve Hayal Köseoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin ilginç bir hikayesi var. Güney Kore dizisi Innocent Defendant’tan uyarlanan dizinin ilk bölümü için sosyal medyada binlerce mesaj paylaşıldı. Hayranlar da ilginç yorumlarda bulundu.

Mahkum dizisini çok beğenenler olduğu gibi, Güney Kore yapımını izleyenler karşılaştırma yaptı. Türk uyarlamanın orijinaline göre gerçekçilik konusunda yeterince iyi olmadığı yönünde değerlendirmeler sosyal medyaya yansıdı.

Onur Tuna’nın savcı rolüne beğenen hayranları, hikayedeki duygu geçişlerinden etkilendiklerini belirtirken, oyuncunun yine çok başarılı bir işe imza attığını ifade ettiler.

Özellikle İsmail Hacıoğlu konusunda tüm izleyiciler fikir birliği etmişçesine ne kadar başarılı olduğunu ifade eden yorumlarda bulundu. İki farklı karaktere hayat veren oyuncu, birbirine zıt rollerin altında çok başarılı şekilde kalktı…

Seray Kaya, Melike İpek Yalova ve Hayal Köseoğlu gibi iddialı kadın oyuncuları buluşturan dizinin ilk bölümünün beğenildiğini ama senaryonun orijinal diziyi izleyenleri çok tatmin etmediğini belirtelim.