Ana sayfa Dizi Haberleri Haluk Bilginer’in Bir Gece Ansızın’daki rolü belli oldu!

Haluk Bilginer’in Bir Gece Ansızın’daki rolü belli oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk sinemasının usta oyuncularından Haluk Bilginer’in adı Bir Gece Ansızın dizisiyle anılıyor. Başrolünde Tolga Sarıtaş’ın yer aldığı dizi için yapım şirketi ve Bilginer arasındaki görüşmeler sürüyor. Haluk Bilginer’in teklifi kabul etmesi halinde canlandıracağı rol belli oldu.

Ay Yapım’ın hazırlıkları titizlikle devam eden Bir Gece Ansızın isimli dizisi için hazırlıklar devam ediyor. Tolga Sarıtaş’ın başrolünde yer alacağı dizinin hikayesini en son Çukur’u izleyiciyle buluşturan Gökhan Horzum ve Ekin Atalar yazıyor.

Çağrı Bayrak’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği Bir Gece Ansızın dizisinde Tolga Sarıtaş’ın Emir Saruhanlı adında bir genci canlandıracağı, dizinin konusunun da bu gencin hikayesi üzerinden şekilleneceği belirtiliyor.

Haluk Bilginer’in Bir Gece Ansızın’daki rolü belli oldu! 7

Bir Gece Ansızın dizisi için görüşmelerin devam ettiği çok önemli bir oyuncu daha var. Türk sinemasının en usta oyuncularından biri olan Haluk Bilginer’in yeni dizide rol almak üzere görüşmelerin sürdüğü birkaç gün önce ortaya çıkmıştı.

Görüşmeler hala devam ederken bu kez, eğer teklifi kabul ederse Haluk Bilginer’in Bir Gece Ansızın’da canlandıracağı rol de belli oldu. Buna göre eğer olursa Haluk Bilginer dizide Tolga Sarıtaş’ın babasını canlandıracak.

Söylentilere göre Haluk Bilginer, Ay Yapım’dan gelen teklife sıcak bakıyor. Haluk Bilginer en son dijital platform Exxen’de yayınlanan Şeref Bey dizisinde rol almıştı. Bugüne kadar birçok yabancı yapımda da rol alan Haluk Bilginer, dizi dünyasının en popüler ve başarılı oyuncularından biri.