Ana sayfa Sosyal Medya Uzun süredir ekranlarda yer almayan Hazal Filiz Küçükköse sosyal medyayı yaktı!

Uzun süredir ekranlarda yer almayan Hazal Filiz Küçükköse sosyal medyayı yaktı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Uzun süredir ekranlarda görünmeyen güzel oyuncu Hazal Filiz Küçükköse bugüne kadar aralarında Zemheri, Rüya, Kara Sevda, Uçurum, Kalbim Seni Seçti, Günahkar gibi pek çok yapımda rol aldı.

Güzel oyuncu GQ Men Of The Year 2021 Ödül Töreni’nde ortaya çıktı. Şıklığı ve iddialı kıyafet seçimiyle göz kamaştıran oyuncu instagram hesabından yayınladığı fotoğraflarla da adeta şov yaptı.

Tören öncesi arabada verdiği pozları art arda paylaşan güzel oyuncu, derin göğüs dekolteli bustiyeriyle göz kamaştırdı.

Uzun süredir ekranlarda yer almayan Hazal Filiz Küçükköse sosyal medyayı yaktı! 9

Instagram’da 2.7 milyon takipçisi bulunan oyuncu paylaşımlarıyla sosyal medyanın gündemine oturdu. Aynı tarz rollerle ekranlara gelmek istemediği için proje seçiminde özenli davranan ve uzun zamandır ekranlarda yer almayan güzel oyuncu hayranlarıyla sosyal medyadan hasret gideriyor.

Uzun süredir ekranlarda yer almayan Hazal Filiz Küçükköse sosyal medyayı yaktı! 10

Hazal Filiz Küçükköse’nin iddialı pozları takipçileri tarafından da çok beğeniliyor. Mesleğinde emin adımlarla ilerlemeyi tercih eden Hazal Filiz Küçükköse, oyunculukta, ‘Ben oldum’ düşüncesine kapılmadan yol aldığını söyleyerek  “Zaten çok uzun bir yol. Ben hep olgunlaşmaya çalışıyorum. İşimde daha iyi olmaya çalışıyorum. Hep de böyle devam edecek…” şeklinde konuşuyor.

Uzun süredir ekranlarda yer almayan Hazal Filiz Küçükköse sosyal medyayı yaktı! 11