Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hande Aras, merakla beklenen yeni dizinin kadrosunda!

Hande Aras, merakla beklenen yeni dizinin kadrosunda!

tarafından ker_def

Defilelerin önde gelen isimlerinden Hande Aras kaliteli ve inandığım bir proje olmadığı sürece ekranlarda olmam açıklamalarında bulunuyordu. Sonunda sevenlerini sevindiren haber geldi.

Yeni sezonda Model dizisinde rol alacağını açıklayan Ünlü Model Hande Aras, dizinin senaryosundan etkilendiğini açıkladı. Hande Aras, “Senaryosuna kadrosuna ve ekibine inandığım bir proje beni heyecanlandırdı” ifadesini kullandı.

Bir süredir hazırlıkları devam eden dizinin son transferi olan Hande Aras, “Özellikle model hayatını tüm çıplaklığı ile ele alması beni etkiledi. Senaryoyu okuduktan sonra bu dev ekipte olmalıyım dedim ve işin yapımcısı Serdal Kara’ya olumlu dönüş yaptım. Başlamak için sabırsızlanıyorum” açıklamasında bulundu.

Hande Aras, merakla beklenen yeni dizinin kadrosunda! 7

Ekranlarda dizi ile yer alacak olmasının tiyatro faaliyetlerini etkilemeyeceğini da anlatan Aras, “Sahneleri asla bırakmam” diye konuştu.

Yeni sezonda Dünya klasiklerinden Fareler ve İnsanlar’ın tek kadın karakteri olarak sahnelerde yer alacak olan Hande Aras, bu konuda da heyecan yaşıyor.