Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kalp Yarası dizisi reytinglerde yine başardı yine zirveye çıktı!

Kalp Yarası dizisi reytinglerde yine başardı yine zirveye çıktı!

tarafından ker_def

atv’nin yapımını Süreç Film’in üstlendiği sevilen dizisi ‘Kalp Yarası’ altıncı bölümüyle izleyicinin karşısına çıktı. Dizi aldığı reytinglerle Tüm Kişiler kategorisinde zirveye yerleşti. Geçtiğimiz haftalarda da aynı başarıyı yakalayan Kalp Yarası dizisi yaz ekranının en başarılı iki yapımından birisi konumunda. Fox TV’de ekrana gelen Aşk Mantık İntikam ile birlikte Kalp Yarası, bu zorlu dönemde iyi reytingler almayı başarıyor. AB’de günü üçüncü bitiren dize, ABC1’de ise ikinci sırada yer aldı.

‘Kalp Yarası’, güçlü oyuncu kadrosu, eşsiz mekanları ve çarpıcı öyküsü ile pazartesi akşamına damgasını vururken, #TutElimden etiketiyle uzun süre trend listesinde yer aldı. Kalp Yarası dizisinde Gökhan Alkan’ın canlandırdığı Ferit karakterinin kadın cinayetlerine ve önüne gelenin birisine şiddet uygulamasını eleştiren sözleri de sosyal medyaya damgasını vurdu.

Kalp Yarası dizisi reytinglerde yine başardı yine zirveye çıktı! 7

Ayşe’nin Ferit’le buluşmaya gitmemesi, ikili arasında soğuk rüzgarlar esmesine neden oldu. Ferit, Ayşe’nin vazgeçtiğini düşünüp duygularını kontrol altına almaya karar verirken, Ayşe ise Baha’yla ilgilenmek durumunda kaldı. Ayşe, Baha’yı gizlice tedavi etmeye çalışsa da Baha artık eski Baha değildi. Ferit’i gözüne kestiren Baha’nın gitmeye niyeti yoktu.

Hande ise köşeye sıkıştırdığını düşündüğü Ayşe’yi tüm Antakya’ya rezil edecek bir plan yaptı. Fakat işler ters gidince Azade’yle arası açıldı. Bu olayın duyulmasıyla da konak fena halde karıştı. Annesine ve Hande’ye karşı karısının onurunu koruyan Ferit, Ayşe’ye gerçekte neler olduğunu sordu ama cevap alamadı. Ayşe’nin bu ketum tavrı Ferit’i şüpheye düşürdü.

Bu arada Ayşe, Baha problemiyle uğraşırken ona yardım eden tek kişi Vedia oldu. Vedia bir yandan doğumda ölen oğlunun yasını tutarken bir yandan umut verecek bir gelişme yaşadı.

Sinan, Hande olayını öğrendikten sonra Ferit’e destek çıktı ve Yaman’ın holdingdeki pozisyonunu sorgulamaya başladı. Leman’ın derdi ise bambaşkaydı. Sinan’ın eski nişanlısı Ebru’ya kafayı takınca Azade’den yardım istemekten çekinmedi.

Ferit’in kafasında soru işaretleri olsa da Ayşe’nin kendisinden kaçmasına dayanmadı, her şeye rağmen kalbini ona açtı. Tüm bu gerilimler Ayşe ve Ferit’i birbirine daha da yaklaştırdı ve ikili öpüştü. Bunu gören Baha kontrolden çıktı. Gözü dönen Baha’nın hain planı Ferit’i büyük bir tehlikenin eşiğine getirdi.

‘Kalp Yarası’, heyecan dolu yeni bölümüyle pazartesi atv’de!