Ana sayfa Sosyal Medya Hande Ataizi, Taş Kağıt Makas isimli dizide çok güçlü bir kadın karakteriyle geliyor!

Hande Ataizi, Taş Kağıt Makas isimli dizide çok güçlü bir kadın karakteriyle geliyor!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında yakında izleyicilerle buluşacak olan Taş Kağıt Makas isimli dizi çok farklı bir hikayeyi izleyici ile buluşturacak.

Gecekondu mahallesindeki masum bir delikanlının, düzenin gerçek sahiplerine karşı verdiği büyük adalet savaşının anlatıldığı dizinin senaryosunu Uğraş Güneş yazıyor.

Ekin koç ile birlikte Serra Arıtürk bu projenin başrolünde yer alıyor. Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran gibi tanınmış isimler de bu dizinin yan rollerini canlandıracak isimler olarak öne çıkıyor.

Hande Ataizi, özellikle büyük beğeni toplayan Camdaki Kız isimli dizide canlandırdığı Cana karakteri ile büyük dikkat çekmişti. Cana karakterinin entrikacı birisi olması ve hikayede kilit bir noktada bulunması oyuncunun çok uzun süre gündemde kalmasını sağladı.

Hande Ataizi uzun bir aradan sonra Camdaki Kız ile birlikte dönüş yaptığı dizi setlerinde yeniden göründü. Taş Kağıt Makas isimli dizide Cumhuriyet Savcısı Süreyya karakterini canlandıracak olan oyuncu, bir hayli etkili bir kadın karakteri ile hayranlarını şaşırtacak. Hukuk camiasının güçlü ismi olan Süreyya karakteri ile birlikte Hande Ataizi, Cana karakterinin olumsuz etkilerini de üzerinden atarak, izleyicilere kendisini beğendirecek gibi gözüküyor.

Yakında Kanal D ekranlarında başlayacak dizinin baş karakteri olan Umut’u Ekin Koç canlandıracak.

Umut karakterinin sıra dışı hafıza yeteneği ve babasını kurtarmak için verdiği mücadele herkesin ilgisini çekecektir.