Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinde çok başarılı çıkış yapan Ece Yüksel, Şahane Hayatım dizisine güç katacak!

Yargı dizisinde çok başarılı çıkış yapan Ece Yüksel, Şahane Hayatım dizisine güç katacak!

tarafından ker_def

Entrika ve heyecan dolu hikayesiyle izleyicileri her bölüm FOX ekranlarına kilitleyen Ay Yapım imzalı ‘Şahane Hayatım’ın kadrosuna bu hafta yeni bir isim konuk oluyor.

13. bölümde diziye ‘Deniz’ karakteriyle başarılı, genç oyuncu Ece Yüksel konuk oluyor. Son dönemde yenilenen senaryo grubu ile birlikte hikayesinde de güçlü bir ilerleme sergileyen Şahane Hayatım dizisi, reytinglerde de son dönemde gayet iyi performanslar sergiliyor.

Ece Yüksel’in de yeniden dizileri dönüşü dikkat çekici olacak. Şahane Hayatım projesinde konuk oyuncu olarak izleyeceğimiz Ece Yüksel, 1997 yılında İstanbul’da dünyaya geldi.

2008 yılından bu yana farklı projelerle setlerde yer alan Ece Yüksel, en son Yargı isimli fenomen dizide yer almıştı. İnci karakteri ile hikayenin kilit noktasında bulunan Ece Yüksel, 20 bölüm yer aldığı bu dizide çok başarılı bir kariyer çıkışı gerçekleştirdi.

Yargı dizisinde çok başarılı çıkış yapan Ece Yüksel, Şahane Hayatım dizisine güç katacak! 7

Ece Yüksel’in güçlenen reytingleri ile dikkat çekmeye devam eden Şahane Hayatım dizisine katılması proje için de önemli bir gelişim olacak.

Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu ve Timur Acar gibi başarılı isimleri kadrosunda buluşturan dizide genç oyuncuyu Avukat Deniz karakteri ile izleyeceksiniz.

Ece Yüksel’in hikayenin seyrine nasıl bir yön vereceği ise şimdiden merak uyandırıyor. ‘Şahane Hayatım’ her çarşamba saat 20.00’de FOX’ta.