Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel, bikinili güzelliği Neslihan Yeldan’a yorum yaptırdı!

Hande Erçel, bikinili güzelliği Neslihan Yeldan’a yorum yaptırdı!

tarafından ker_def

Sen Çal Kapımı isimli Fox TV’nin romantik komedi dizisinde sevgilisi Kerem Bürsin ile başrolde yer alan Hande Erçel, ablası ve arkadaşları ile birlikte tatil yaptı… Oyuncu setten bulduğu fırsatı değerlendirdi ve keyifli anlar yaşadı.

Hafta sonu ablası için tekne kiralayan Hande Erçel, deniz keyfi yaşadı. Oyuncunun bikinili fit hali ise göz kamaştırdı. Hayranları, “yine ortalığı yaktın Hande” diye yorumlar yaptı. Arkadaşlarının da yer aldığı bir grup ile tatil yapan Hande Erçel, Orak Adası’nda demirlenen tekneden denize girdi.

Hande Erçel, bikinili güzelliği Neslihan Yeldan'a yorum yaptırdı! 9

Sosyal medyadan paylaşımlarda bulunan ve mutlu tatil anlarını hayranlarının beğenisine sunan Hande Erçel, yine büyük ilgi çekti.

Milyonlarca beğeni alan pozlar için binlerce yorum da bırakıldı. Oyuncunun güzelliğine ve fit haline yönelik birçok iltifatlar adeta havada uçuştu.

Hande Erçel, bikinili güzelliği Neslihan Yeldan'a yorum yaptırdı! 10

22.6 milyon takipçisi ile Türkiye’de en çok takip edilen oyuncu olan Hande Erçel’in leopar desenli mayosuyla verdiği poza Sen Çal Kapımı dizisindeki rol arkadaşı Neslihan Yeldan, “Elimizdeki keki bi kenara bıraktık” yorumunda bulundu.

Hande Erçel, bikinili güzelliği Neslihan Yeldan'a yorum yaptırdı! 11

Erçel’in beyazlar içindeki tatil pozuna Neslihan Yeldan, “Alev emojisi yetmeyecek” yorumu yaptı. Kerem Bürsin ise bu poza,”Bu kesinlikle bir amanım” diyerek gülümsetti.

Bu iki paylaşıma Hande Erçel’in hayranlarından 4 milyondan fazla beğeni gelmesi de dikkatleri çekti. Oyuncunun takipçileri övgü ve iltifatlarla dolu 35 binden fazla yorum bıraktı.