Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kağıt Ev final yaptı ama Erdal Beşikçioğlu geri dönüyor!

Kağıt Ev final yaptı ama Erdal Beşikçioğlu geri dönüyor!

tarafından ker_def

Star TV ekranında yayınlanan dram dizisi Kağıt Ev’in erken final yapması tüm izleyicileri olduğu kadar oyuncuları da üzmüştü. Erdal Beşikçioğlu ile birlikte başrolde yer alan Nur Fettahoğlu, çok iyi bir ekip buluşması yaşandığını ve bu kadar iyi bir uyumla çalışan ekibin kısa sürede dağılmasından dolayı da çok üzüntülü olduğunu bir açıklamasında belirtmişti. Erdal Beşikçioğlu da Çocukluk isimli Fox TV dizisinin beklenenden kısa sürmesinden sonra Kağıt Ev dizisinde de aynı akıbeti yaşadı. Ancak usta aktör hayranlarının karşısına çıkmaya devam ediyor.

Bu sefer pandemi yasaklarının kalkması ile birlikte sahneye çıkmaya hazırlanan Erdal Beşikçioğlu, yine yetenekleri ile hayranlarını mest etmeye geliyor. KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nun renkli programı, 7 Temmuz 2021 Çarşamba ve 8 Temmuz 2021 Perşembe akşamları sahnelenecek olan “Bir Delinin Hatıra Defteri” oyunuyla başlayacak. Erdal Beşikçioğlu’nun muhteşem oyunculuğu ve tükenmeyen enerjisiyle çok beğenilen “Bir Delinin Hatıra Defteri”, Çar 1. Nikolay’ın baskıcı devrinde sıradan ve küçük bir devlet memurunun deliliğe doğru gidiş öyküsünü tiyatro sahnesine taşıyor.

Kağıt Ev final yaptı ama Erdal Beşikçioğlu geri dönüyor! 7

Nikolay Vasiliyeviç Gogol’un kaleme aldığı, Tatbikat Sahnesi tarafından sahnelenen oyunun uyarlamasını ve yönetmenliğini M. Cem Emüler üstleniyor. Çar 1. Nikolay’ın baskıcı devrinde yaşamış küçük bir devlet memurunun hayatı üzerine merkezlenen ve günlük formatında ilerleyen “Bir Delinin Hatıra Defteri”, başkahraman Poprişçin’in deliliğe doğru gidişini anlatır.

Poprişçin’in yaşadığı sıkıcı ve tekdüze hayata, bir de müdürünün kızına duyduğu aşk eklenince içinde bulunduğu girdap iyice büyür. Aksentin İvanoviç Poprişçin’in baskıcı sistemde boyun eğmeme çabaları ve yaşadığı psikolojik gel-gitler, kendisini İspanya Kralı sanmasına kadar devam eder ve akıl hastanesine kapatılmasıyla son bulur.