Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel ile aşk nasıl başladı? Kerem Bürsin ilk kez detayları anlattı!

Hande Erçel ile aşk nasıl başladı? Kerem Bürsin ilk kez detayları anlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ‘Sen Çal Kapımı’ dizisi ile önce yakın arkadaş sonra da sevgili olan Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisi, birliktelikleri basında yer aldıktan sonra aşklarını artık göz önünde yaşıyor. Hem sette, hem de özel hayatlarında sürekli birlikte olan ikili enerjileri ile adeta ışık saçıyorlar.

İkili ekranda olduğu kadar özel hayatlarında da birbirine çok yakıştırıldı. Geçtiğimiz günlerde ‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ programına konuk olan yakışıklı oyuncunun, Hande Erçel’in adı geçtiğinde yüzünde gülücükler açtı.

Haber Global’de yayınlanan ‘Hikayede Kalmasın’ programına da konuk olan Kerem Bürsin, muhabir Emrah Akçay’a çok özel açıklamalarda bulundu. Ailesine olan düşkünlüğünü dile getiren Bürsin, Anne, baba ve kız kardeşi ile çok güzel bir ilişkisi olduğunu anlattı ve şanslı bir insan olduğunu söyledi.

Pek çok ülkede de yaşayan Bürsin, Uzakdoğu’da olağanüstü bir çocukluk geçirdiğini, orasının kendisi için özel ve anlamlı olduğunu anlattı.

Çocukluk yıllarında her yaz İstanbul’a geldiğini belirten Kerem Bürsin, İstanbul’un kendisi için anneannesinin Silivri’ deki yazlığından ibaret olduğunu söyledi.

Babasının mesleği dolayısıyla pek çok farklı ülkede bulunan ve bunun kendisine farklı bakış açıları kattığından bahseden oyuncu, bu nedenle çok derin arkadaşlıklar kuramadığını da belirtti.

Futbola da düşkün olduğunu dile getiren Kerem Bürsin, ‘Galatasaray’ı tutuyorum ancak Beşiktaş’a da sempati duyuyorum. Yurt dışındayken de Türkiye’nin maçlarını gurur duyarak takip ediyordum’ dedi.

Kerem Bürsin programda, Hande Erçel ile olan ilişkisiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Erçel ile ilk kez ‘Sen Çal Kapımı’ dizisinin setinde karşılaştığını ve orada tanıştıklarını anlatan oyuncu, şunları söyledi:

“Hande ile önce yakın arkadaş olduk, sette zor zamanlarımızda birbirimize destek olduk. Aşk sonradan geldi. Şanslıyız, ben de çok şanslıyım.”

Maço bir insan olmadığını da anlatan Bürsin, partnerinin kılık kıyafetine ve özel ilgi alanlarına karışmadığını, ilişkide feminist bir bakış açısına sahip olduğunu belirtti.