Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hande Erçel ile Kerem Bürsin uyumu ikisine de çok katkı sağladı!

Hande Erçel ile Kerem Bürsin uyumu ikisine de çok katkı sağladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisi bugün dünyanın birçok ülkesinde beğeni ile izleniyorsa bunun nedeni Kerem Bürsin ile Hande Erçel ikilisinin oluşturduğu kimyadır… Dizinin hikayesi ve ortaya konulan emek de çok önemli. Ancak başrol ikilisinin iyi uyumu her şeyin başında geliyor.

Dizi devam ederken, Aydan karakterini canlandıran Neslihan Yeldan da bu gerçeğe dikkat çeken sözleri ile akıllarda kaldı. Kerem Bürsin ve Hande Erçel ikilisine olan ilginin diziyi iyi noktalara taşıdığını söyleyen Neslihan Yeldan en gerçekçi yorumu yapmıştı.

İkilinin birbirleri ile tanışmaları da dizi öncesinde yapılan bir tanışma toplantısında oldu. Bu toplantı öncesinde birbirlerini tanımayan ikilinin, daha ilk görüşmede iyi bir enerji yakaladıkları ortaya çıktı.

Hande Erçel, katıldığı etkinlikte aralarındaki kimya uyumu ile ilgili soru üzerine şöyle konuştu: “Kesinlikle enerjiyle ilgili bir durum. Çok yakın ilk birbirimizi tanıma aşamasında da çok yakın arkadaş olunca o kimya bir kere tutunca, partnerlik ilişkisinde o çok kıymetli oluyor.”

Hedeflerinin güzel bir iş çıkarmak ve eğlenmek olduğunu anlatan Kerem Bürsin, bunu başardıklarını da ifade etti.

Dizinin ilk başlarında izleyicinin sevip sevmeyeceğine yönelik endişelerinin olduğunu anlatan Hande Erçel, televizyonda neyin beğenileceğini anlayamadıklarını belirtti.