Ana sayfa Sinema Hande Erçel kariyerinde çok büyük bir adım attı!

Hande Erçel kariyerinde çok büyük bir adım attı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sadece Türkiye’de değil dünya çapında üne ulaşan Hande Erçel kariyer basamaklarını hızla tırmanıyor. Bugüne kadar hep dizilerde rol alan güzel oyuncu şimdi de ilk sinema filmiyle gündemde.

En son rol aldığı Sen Çal Kapımı dizisiyle ününü dünya çapına taşıyan Hande Erçel, dur durak bilmiyor. Halen dil eğitimi için New York’ta bulunan ve kendini geliştirmek adına dizilere kısa bir süre ara veren Erçel, Sen Çal Kapımı ile elde ettiği başarının tadını çıkarıyor.

Hande Erçel bugün de gündeme kariyerinin ilk sinema filmiyle geldi. Bugüne kadar hep televizyon dizilerinde rol alan yetenekli oyuncu, kariyerinin ilk sinema filmi için kısa süre önce kamera karşısına geçmişti. Hande Erçel, Türk İran ortak yapımı Mest-i Aşk filminde rol almıştı.

 

Hande Erçel kariyerinde çok büyük bir adım attı! 7

Çekimleri uzun süre önce tamamlanan Mest-i Aşk filminin ilk fragmanı bugün yayınlandı. Mevlana Celaleddin Rumi ve can dostu Şems-i Tebrizi’nin hayatının anlatıldığı filmde başrolleri iki İranlı oyuncu Parsa Pirouzfar ve Shahab Husseini paylaşıyor. Parsa Piroufzar Mevlana Celaleddin Rumi’yi canlandırırken Cannes Film Festivali’nde En İyi Erkek Oyuncu ödülü kazanan Shahab Husseini de Mevlana’nın can dostu Şems Tebrizi’ye hayat veriyor.

Hande Erçel filmde, Mevlana Celaleddin Rumi ve karısı Kerra tarafından evlatlık edinilen, Şems-i Tebrizi ile evlenen Kimya Hatun’u canlandırıyor. Filmde ayrıca İbrahim Çelikkol, Boran Kuzum, Selma Ergeç, Bensu Soral ve Burak Tozkoporan rol alıyor.

Önümüzdeki günlerde gösterime girmesi beklenen Mest-i Aşk, Hande Erçel’in ilk filmi olması sebebiyle kariyerinde büyük bir önem taşıyor. Bugün, filmin fragmanının ilk kez yayınlanmasıyla Hande Erçel bir anda Twitter’da gündem olmayı başardı.

ENG Yapım Medya ile Semarya Film ortak yapımı olan projede Mevlana’nın hayatına yönelik farklı bir bakış açışı getirilecek. Yapımcılığını Mehran Borumand’ın üstlendiği filmin yönetmeni Hassan Fathi.