Ana sayfa Sosyal Medya Kiralık Aşk’ın Koray’ı Onur Büyüktopçu kalite ve çizgisinden ödün vermiyor!

Kiralık Aşk’ın Koray’ı Onur Büyüktopçu kalite ve çizgisinden ödün vermiyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Star TV’de yayınlanan ve yayınlandığı dönemde çok ses getiren Kiralık Aşk isimli dizide canlandırdığı ‘Koray’ rolü ile akıllara kazınan oyuncu Onur Büyüktopçu, sonraki dönemde televizyon programlarında yer almayı tercih etti.

Hayranlarının yıllardır yeni dizi beklediği oyuncu, üst üste farklı programlarla ekranda yer aldı. Yemekteyiz, Damat Bayıldı, Gelinim Mutfakta ve Çarkıfelek isimli yarışma programlarını sunarak uzun süredir hayranlarının karşısına çıkan oyuncu yakında Burçlar adlı sinema filmiyle yeniden setlere dönecek.

Şimdiye kadar aldığı proje tekliflerini aradığı gibi bir rol bulamadığı için kabul etmeyen Onur Büyüktopçu, Devrim Yalçın’ın yönetmen olarak yer aldığı film projesinde Gözde Mutluer ile Ali Ersan Duru ile birlikte rol alacak. Oyuncunun hayranları, Asuman Dabak, Seyhan Taşdemir, Ferman Akgül, Ayten Uncuoğlu, Gizem Akdağ ve Çiğdem Tunç’un da kadrosunda yer aldığı Burçlar filmini merakla bekleniyor.

Öte yandan oyuncu instagram hesabından yaptığı son paylaşımıyla hayranlarını rol aldığı Lise Defteri adlı dizinin çekildiği 2003 yılına götürdü.

18 yıl önce çekilen diziden bir bölüm paylaşan oyuncu paylaşımının altına yazdığı;  “Şimdi dönüp geçmişe bakıyorum, 2022 Nisan ayında 40.ncı yaşımı kutlucam Allah izin verirse, ne mutlu bana kalite ve çizgimden tek bir ödün vermeden bu yaşa gelmişim, güzel bir söz var ; “ Dünyadaki önemli şeylerin çoğu, durum umutsuz göründüğü zamanlarda denemeye devam eden insanlar tarafından gerçekleştirildi” sözleriyle dikkat çekti.