Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova dizisinin oyuncularından Murat Ünalmış’a duygusal veda!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin oyuncularından Murat Ünalmış’a duygusal veda!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay —Atv ekranlarının fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova perşembe akşamları izleyecisiyle buluşmaya devam ediyor. Dizide ‘Demir Yaman’ karakterine hayat veren Murat Ünalmış 3. sezon sonunda diziye veda etmişti.

Ancak, Bir Zamanlar Çukurova dizisinin senaristleri ‘Demir Yaman’ karakterini dördüncü sezonda sanki hikayede olacakmış gibi yansıtınca birçok dizi hayranı Murat Ünalmış’ın tekrar diziye dönebileceği hissiyatına kapıldı.

Aslında böyle bir durum yoktu. Senaristler ‘Demir Yaman’ karakterini bir şekilde hikayede tutmak için haftalardır bir bilinmezlik yarattı. Bir Zamanlar Çukurova’nın geçtiğimiz hafta yayınlanan 112. bölümünde nihayet ‘Demir Yaman’ın cesedi bulundu ve konu kapatılmış oldu.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin oyuncularından Murat Ünalmış'a duygusal veda! 12

Durum böyle olunca dizinin oyuncu kadrosu ve set ekibi de Murat Ünalmış’a sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla veda etti. Dize de ‘Gülten’ karakterini canlandıran Selin Genç, ‘Ne çok şey öğrendim disiplininden, oyunculuk tutkundan, senden. Seninle oynamak özeldi canım’ diyerek rol arkadaşına veda etti.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin oyuncularından Murat Ünalmış'a duygusal veda! 13

Dizinin ‘Fadik’i Polen Emre de Murat Ünalmış’a, ‘Seninle sahne paylaşmak çok keyifliydi’ diyerek veda etti.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin oyuncularından Murat Ünalmış'a duygusal veda! 14

Bir Zamanlar Çukurova’da ‘Raşit’ karakterini canlandıran Şahin Vural ise ‘heykelini yapmaya taş bile yetmeyecek bir insansın, seni tanımak, seninle iş yapmaktan çok onur ve gurur duydum abim’ yazdı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin oyuncularından Murat Ünalmış'a duygusal veda! 15

Dizide ‘Fikret’ karakteriyle Demir Yaman’ karakterinin üvey kardeşini canlandıran ünlü oyuncu Furkan Palalı ise paylaşımına şunları yazdı; ‘Aynı kaptan yiyecek kadar seni tanımak, abi kardeş gibi olup, abi kardeşi birlikte yürekten oynamak şahaneydi. Yeni projeni sabırsızlıkla bekliyorum iyi ki varsın Adam’ yazdı.

Ekip arkadaşları Murat Ünalmış ile ilgili aşağıda ki gibi pek çok paylaşımda bulundu.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin oyuncularından Murat Ünalmış'a duygusal veda! 16

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin oyuncularından Murat Ünalmış'a duygusal veda! 17