Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel şaşırtmadı! Sıla Türkoğlu ile Su Burcu Yazgı Coşkun sessiz ve derinden yükselişte!

Hande Erçel şaşırtmadı! Sıla Türkoğlu ile Su Burcu Yazgı Coşkun sessiz ve derinden yükselişte!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Dizi ve oyuncular hakkındaki sosyal medya paylaşımlarını takip ederek trendleri raporlayan Adba TV’nin, 24-30 Mayıs haftasının en popüler kadın oyuncuları listesi yayınlandı. Listenin birincisi bir kez daha Hande Erçel oldu.

Sen Çal Kapımı dizisinin ikinci sezonu ile 9 Haziran Çarşamba akşamı ile ekranlara dönmeye hazırlanan Hande Erçel daha bir süre birinciliği kimseye kaptırmayacak gibi görünüyor. Hem dizinin yeni sezonuyla hem de rol arkadaşı Kerem Bürsin’le ilişkisiyle magazin gündeminin ana konularından biri olan Hande Erçel, sosyal medyada hakkında yapılan 64.201 paylaşımla yine haftanın birincisi oldu.

Hande Erçel şaşırtmadı! Sıla Türkoğlu ile Su Burcu Yazgı Coşkun sessiz ve derinden yükselişte! 9

İkinci sırada ise birinciliği zorlayan Ahsen Eroğlu var. Menajerimi Ara dizisinde canlandırdığı Dicle karakteri ve rol arkadaşı Deniz Can Aktaş’ın hayat verdiği Barış’la olan ilişkisiyle izleyicinin kalbini kazanan genç oyuncu gittikçe yükseliyor. Nitekim 52.341 paylaşımla listenin birincisi olan Hande Erçel’in azılı bir rakibi olduğunu ortaya koydu.

Hande Erçel şaşırtmadı! Sıla Türkoğlu ile Su Burcu Yazgı Coşkun sessiz ve derinden yükselişte! 10

Finaline çok az kalan Çukur dizisinin Efsun’u Damla Sönmez de listenin üçüncüsü olarak karşımıza çıktı.Rakiplerine göre daha deneyimli olan oyuncu, Çukur dizisinde canlandırdığı karakterle o kadar sevildi ki izleyicinin gönüllerine taht kurdu. Aras Bulut İynemli’nin canlandırdığı Yamaç ve Efsun’un aşkı, hakkında 31.969 paylaşım yapılan Damla Sönmez’i üçüncülüğe taşıdı.

Son Yaz dizisinin Yağmur’u Hafsanur Sancaktutan 23.664 paylaşımla yükselişe geçerken, final yapmasına karar verilen Maraşlı’nın Mahur’u Alina Boz ise 23.350 paylaşımda beşinci olarak düşüş gösteriyor.

Hande Erçel şaşırtmadı! Sıla Türkoğlu ile Su Burcu Yazgı Coşkun sessiz ve derinden yükselişte! 11

Listenin en şaşırtıcı isimleri ise Emanet dizisinde Seher karakterini canlandıran Sıla Türkoğlu ile Kardeşlerim dizisinin Asiye’si Su Burcu Yazgı Coşkun. Popüler kadın oyuncu listesinde ilk kez yer alan iki oyuncu belli ki sessiz ve derinden bir yükseliş gösteriyor.