Ana sayfa Dizi Fragmanları Bozkır Arslanı Celaleddin dizisinde haini bulma çabası!

Bozkır Arslanı Celaleddin dizisinde haini bulma çabası!

tarafından ker_def

Diriliş Ertuğrul’ ve ‘Kuruluş Osman’ dizilerinin yapımcısı Mehmet Bozdağ’ın muhteşem prodüksiyonu ve heyecan yüklü öyküsü ile büyük ilgi gören dizisi ‘Bozkır Arslanı Celaleddin’, cuma akşamı 20.00’de üçüncü bölümüyle atv ekranında olacak. ‘Bozkır Arslanı Celaleddin’in üçüncü bölümünde, Sultan Aleaddin ölümle pençeleşirken, Celaleddin devleti ayakta tutmak ve saraydaki haini bulmak için mücadele ediyor.

Harzemşah sarayında iktidar mücadelesi sürerken, Sultan Aleaddin’in sağlığı iyice bozulmuştur. Celaleddin, Cengiz Han tehlikesine karşı devleti bir arada tutmaya uğraş verirken, Vezir Şemseddin saraya sızan casusu bulmak için araştırma yapmaya başlar. Cengiz Han’ın Harzemşahları sarayını karıştırıp potansiyel düşmanını zayıflatmak için ittifak yaptığı Hasan Sabbah taraftarı Sabbahiler, hedefine Türkan Hatun’u koyar.

CELALEDDİN GÜÇLER ARASINDA DENGEYİ BULMAYA ÇALIŞIYOR

Türkan Hatun itham edildiği suçlamaların ardından bir karar vermek zorunda kalır. Sultan Alaeddin’e sadık askerler ile Türkan Hatun’a bağlılığını bildiren Kıpçak komutanlar arasındaki dengeyi bulmaya çalışan Celaleddin ise yaklaşan savaşın yaratacağı yıkımın önüne geçmeye uğraşmaktadır.

Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ’a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay’ın ve başrolünü Celaleddin Harzemşah karakteriyle Emre Kıvılcım’ın üstlendiği ‘Bozkır Arslanı Celaleddin’, atv ekranlarında cuma akşamlarına damgasını vuracak.