Ana sayfa Sosyal Medya Su Burcu Yazgı Coşkun’un yeni dizisi Bir Gece Masalı sosyal medyada tartışma yarattı!

Su Burcu Yazgı Coşkun’un yeni dizisi Bir Gece Masalı sosyal medyada tartışma yarattı!

tarafından ker_def

Su Burcu Yazgı Coşkun, henüz çok küçük olduğu dönemden bu yana kamera karşısında ve birçok deneyim sahibi. Kardeşlerim dizisindeki Asiye karakteri ile milyonların sevgisini kazanan oyuncunun yeni dizisi Bir Gece Masalı’ndan ilk fragman atv tarafından paylaşıldı.

NGM Media’nın iddialı dizinin başrol erkek oyuncusu olarak Burak Deniz’i görmekteyiz. Sosyal medyada yapılan yorumlarda Burak Deniz ile Alina Boz ikilisinin başrolünde yer aldığı Maraşlı dizisine benzer bir projenin gelmekte olduğuna yönelik bir algı olduğunu görebilirsiniz.

Su Burcu Yazgı Coşkun’un hayranları ise Burak Deniz ile uyumlarını merak ederken, aradaki yaş farkının ekrana nasıl yansıyacağı konusunda da şüpheler taşıyor.

Sosyal medyada yer alan yorumlara bakılır ise genç oyuncunun Burak Deniz ile partner olmasının ne kadar doğru bir seçim olduğu konuşuluyor.

Bir Gece Masalı dizisinin ilk fragmanı ile birlikte heyecan daha da arttı. Su Burcu Yazgı Coşkun’un artık gençlik dönemini temsil edecek olan bu yeni yapım, ekranda kadınsı hallerini daha fazla yansıtması gereken bir dönemin habercisi olarak da görülebilir.