Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel ve Kerem Bürsin’i bu kadar mutlu eden şey ne?

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’i bu kadar mutlu eden şey ne?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Sen Çal Kapımı dizisinin ekran macerası 30 bölümdür devam ediyor… Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin uyumu ve enerjisi üzerine kurulu olan dizinin yan karakterleri de büyük ilgi görüyor.

Eda ve Serkan aşkında inişli çıkışlı birçok olay yaşandı. Şimdi ise Serkan, aşkı Eda’yı tanımıyor ve izleyiciler de bu durumdan bir hayli rahatsız. Dizinin setinde ise bir başka heyecan yaşanıyor. Bu heyecanın nedeni ise youtube başarısı…

Sen Çal Kapımı dizisinin youtube kanalının abone sayısı 2 milyonu geçti. Hande Erçel ve Kerem Bürsin ile birlikte dizinin ekibi bu önemli başarıyı bir video paylaşarak kutladı… Herkes çok neşeli ve mutluydu.

Her ne kadar Fox TV’nin yayından kaldırma ihtimali bulunan dizilerinden birisi olsa da Sen Çal Kapımı hayranları şu ana kadar geçen süreçten çok memnun. Temmuz ayında başlayan büyük hikaye, ilk başlarda elde ettiği güçlü reytingleri alamıyor.

Ancak sosyal medya etkileşimi her zaman çok yüksek olan Sen Çal Kapımı youtube ortamında da büyük bir kitleye ulaşmanın keyfini yaşıyor.

28 Mayıs 2020 tarihinde kurulan Sen Çal Kapımı dizisinin resmi youtube kanalında yüzlerce video yayınlandı ve 1 milyardan fazla görüntülenme elde edildi.