Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Erçel zirvede! Deniz Baysal yükselişte! Burcu Biricik ise sonunculukla şaşırttı!

Hande Erçel zirvede! Deniz Baysal yükselişte! Burcu Biricik ise sonunculukla şaşırttı!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin, geçtiğmiz hafta sosyal medyada en çok konuşulan kadın oyuncular listesi yayınlandı.

Adba’nın raporuna göre 3-9 Mayıs haftası sosyal medyada en çok konuşulan kadını Hande Erçel oldu. Son dönemlerin en parlak yıldızı Hande Erçel, 52.087 paylaşımla genç yaşına rağmen birçok deneyimli ismi geride bırakmayı başardı. Bugünlerde, Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisindeki rol arkadaşı Kerem Bürsin’le yaşadığı aşkla anılan Hande Erçel, yaşadığı ilişkiyle sosyal medyanın en çok konuşulan kadını oldu. Kerem Bürsin de Türkiye’nin en çok konuşulan erkeklerinden biri olunca Hande Erçel listede üst sıralarda daha uzun süre kalacak gibi görünüyor.

Hande Erçel zirvede! Deniz Baysal yükselişte! Burcu Biricik ise sonunculukla şaşırttı! 9

Listenin ikincisi deneyimli bir isim, Tuba Büyüküstün. Yurt dışından da çok ciddi bir hayran kitlesine sahip olan Büyüküstün, uzun bir aradan sonra Sefirin Kızı dizisiyle ekranlara dönüş yapmıştı. Kara Para Aşk dizisinde büyük bir uyum yakaladığı Engin Akyürek’le bir kez daha bir araya gelen Büyüküstün dizinin reytingine çok katkı sağlayamadı ancak sosyal medyada en çok konuşulanlardan biri haline geldi, diziyi de en üst sıralara taşıyan unsurlardan biri oldu. Tuba Büyüküstün hakkında geçen hafta 49.370 paylaşım yapıldı.

Hande Erçel zirvede! Deniz Baysal yükselişte! Burcu Biricik ise sonunculukla şaşırttı! 10

Üçüncü sırada da deneyimli bir isim var. Show TV’nin fenomen dizisi Çukur’un Efsun’u hem başarılı oyunculuğu hem sempatikliği hem de güzelliğiyle hem Türkiye’de hem de yurt dışında çok sevilen bir oyuncu. Sona yaklaşan Çukur dizisinde heyecan dozajı da artınca ön plana çıkan Damla Sönmez 40.622 paylaşımla listenin üçüncüsü oldu.

Hande Erçel zirvede! Deniz Baysal yükselişte! Burcu Biricik ise sonunculukla şaşırttı! 11

Uzun süre listelerin başını tutan, zirveden inmek bilmeyen Demet Özdemir ise düşüşte. Doğduğun Ev Kaderindir’de canlandırdığı Zeynep karakteri ve sevgilisi Oğuzhan Koç’la bol bol gündeme gelen Özdemir hakkında geçen hafta yapılan paylaşım sayısı 24.519.

Ekranların yıldızı yeni parlayan genç oyuncusu Deniz Baysal da listeye 8. sıradan giriş yaptı. TRT 1’in iddialı dizilerinden Teşkilat’ın genç oyuncusu hakkında sosyal medyada 16.567 paylaşım yapıldı.

Listenin sonundaki Burcu Biricik ise şaşırttı. Şu sıralar hem Netflix dizisi Fatma hem de Kanal D’de yayınlanan Camdaki Kız’la gündemde olan Burcu Biricik 4.705 paylaşımla listenin sonuncusu oldu.