Ana sayfa Dizi Fragmanları TRT1’in Gönül Dağı dizisindeki büyük kriz!

TRT1’in Gönül Dağı dizisindeki büyük kriz!

tarafından ker_def

Gönül Dağı dizisinde bu hafta Ramazan’ın Mehter krizi ekrana gelecek. Bayram günü Gönül Dağı dizisinde de bayram heyecanı yaşanacak. 30. bölümü ile birlikte sezon finali yapacak olan dizinin yeni bölümünde neler olacağı ile ilgili detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz. Cihat Süvarioğlu’nun başarıyla canlandırdığı Ramazan’ın büyük krizini eğlenceli anlarla birlikte izleyeceksiniz.

Gedelli’de Bayram Şenliği Var… Ramazan, Mehter Krizini Çözebilecek mi? Sefer ve Zahide Düğün Hazırlıklarına Başlar… Bozkırda Bir Anadolu Masalı “Gönül Dağı” 1. Sezon 28. Bölüm 15Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.00’da başlayacak. Sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesi Gönül Dağı’nın yeni bölümünde neler olacak? İşte detaylar: Gedelli’de bayram şenliği var… Gedelli’nin sıcak ikliminde bayram bütün coşkusuyla kutlanıyor, yüzler gülüyor…

Ramazan, bayramın son günü yapılacak olan şenlik için Münir Bey’e mehter takımı getireceğine dair söz verir. Amcaoğulları Ramazan’ın bu sözü üzerine mehteri ayarlamaya çalışırken üstüne bir de Cemile çocukluğunda yediği bir balığı aşerince hepten karışırlar. Amcaoğulları bu karışıklıktan çıkabilecek midir?

Sefer, Zahide ve çocuklar hep birlikte evin tadilatına başlamış düğün havasına girmişlerdir. Bütün işleri zamanında yetiştirebilecekler midir?

Gönül Dağı’nın başrolleri Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan paylaşıyor. Yapımcılığını Ferhat Eşsiz yönetmenliğini Yahya Samancı üstleniyor. Dizide, sanat dünyasının usta isimleri de rol alıyor: Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli ve Çiğdem Aygün, Zümre Meğreli ve Ruhi sarı.

Gönül Dağı 28. Bölümüyle 15 Mayıs Cumartesi saat 20.00’de TRT 1’de…