Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Erçel’den Burcu Özberk ve Melisa Döngel’in yeni dizisi için jest!

Hande Erçel’den Burcu Özberk ve Melisa Döngel’in yeni dizisi için jest!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Gündemden düşmeyen Sen Çal Kapımı dizisinin Eda’sı Hande Erçel, Kerem Bürsin ile aşk yaşadıklarının ortaya çıkmasıyla daha da çok göz önünde bulunuyor.

Sen Çal Kapımı dizisinde ikinci sezona başladı ve yeni 2 bölüm de yayınlandı. Dizinin reytingleri ve izleyicilerin ilgisi de iyi olarak nitelendirilebilir. Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in sosyal medya paylaşımları ise çiftin hallerinden çok memnun olduğunu gösteriyor.

Hande Erçel de menajeri ile görüşme sonrasında karşılaştığı basın mensuplarına, “Her şey yolunda, her şey çok güzel” diyerek ilişkilerinden bahsetti. Yeni bir proje görüşmesi olmadığının altını çizen oyuncu, mutfağını reklam karşılığında yaptırdığı iddiasına “Bu tuhaf bir soru” karşılığını verdi.

Tatilin güzel geçtiğini ve sonrasında setin de çok keyifli olduğunu anlatan Hande Erçel, Sen Çal Kapımı’dan ayrılan Melisa Döngel’e de mesaj yolladı. Dizinin ikinci sezonu ile birlikte hikayeye veda eden Melisa Döngel, Aşk Mantık İntikam isimli Fox TV dizisinde başrolde yer alıyor. Aynı yapımda Hande Erçel’in de en yakın arkadaşı Burcu Özberk başrol olarak yerini aldı.

Koronavirüs olduğu için set ziyareti yapmadıklarını belirten Hande Erçel, “Set ziyareti falan yapamayız zaten korona varken. Başka setlere de gidemiyoruz, bizim sete de çok gelinmiyor da. Hayırlısı olur onun için. Burcu (Özberk) var orada, benim en yakın arkadaşım. Umarım çok güzel olur onlar için” diye konuştu. Erçel, Aşk Mantık İntikam dizisine de başarı dileklerini göndererek jest yaptı.

Evlilik planları da soruldu Erçel, “Şu an sadece işimizi yapıyoruz. Keyifli bir ilişkimiz var” dedi.

Şu anda görüştüğü bir sinema filmi de olmadığını belirten Hande Erçel, sadece Sen Çal Kapımı olduğunu ve bununla ilgilendiğini sözlerine ekledi.