Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Beren Saat’in başrolündeki Atiye 3. ve final sezonuyla Netflix’te

Beren Saat’in başrolündeki Atiye 3. ve final sezonuyla Netflix’te

tarafından ker_def

Netflix’te ilk iki sezonu çok beğenilen Atiye dizisi 3. ve final sezonu ile izleyicilerle buluştu. Atiye’nin 3. sezon fragmanları daha önce paylaşılmış ve beğeni toplamıştı. Atiye 3. sezonu sosyal medyada büyük ilgi ile karşılandı. Twitter ortamında binlerce mesaj yayınlandı ve Atiye dizisi de gündemin üst sıralarında yer aldı.

“Sorular. Cevaplar. Başlangıçlar. Ve son. Atiye final sezonuyla şimdi sadece Netflix’te.” notuyla sosyal medyadan yapılan paylaşımlar ile izleyicilere dizinin 3. sezonunun yayınlandığı duyurusu yapıldı.

Mehmet Günsür ile Beren Saat’in başrolünde yer aldığı Atiye dizisinin final sezonunu izlemek için Netflix başına geçenler ilk yorumlarını da sosyal medyada yapmaya başladı.

Sekiz yıldır kızına kavuşacağı günü bekleyen Atiye’yi çok zor bir karar beklemektedir. Karanlık güçler ise küçük kızı korkunç planlarına alet etmek için gün saymaktadır.

Her sezon 8 bölümden oluşan Atiye dizisi,  son yayınlanan 8 bölüm ile birlikte toplamda 24 bölümlük bir yapım olarak Netflix tarihinde önemli bir yere sahip orijinal ikinci Türk dizisi oldu.