Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı sosyal medyada Cam Tavanlar’ı ezdi geçti!

Sen Çal Kapımı sosyal medyada Cam Tavanlar’ı ezdi geçti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hande Erçel ve Kerem Bürsin’li Sen Çal Kapımı dizisi deyim yerindeyse fırtına gibi geldi. Dizi bu hafta yayınlanan 41. bölümüyle sosyal medyada yine bir rekora imza attı.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 16 Haziran Çarşamba günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre çarşamba gününün galibi Fox TV dizisi Sen Çal Kapımı oldu.

İkinci sezonunda ekranlarda fırtına estiren Sen Çal Kapımı, dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle müthiş bir rekora daha imza attı. Ekranın en popüler oyuncuları Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrollerini paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisi hakkında tam 1 milyon 516 bin 092 paylaşım yapıldı. Dizi reytinglerden de gayet iyi bir sonuç aldı.

Sen Çal Kapımı sosyal medyada Cam Tavanlar'ı ezdi geçti! 7

Sen Çal Kapımı dizisine büyük bir rakip olarak gelen ve geçen hafta ilk bölümü yayınlanan Cam Tavanlar dizisi ise büyük bir hayal kırıklığı yaşattı. Bensu Soral ve Kubilay Aka’nın başrollerini paylaştığı Cam Tavanlar, farklı ve sağlam konusuna rağmen ne reytingde ne de sosyal medyada umulan sonucu vermedi.

Kadınların iş yaşamındaki fırsat eşitsizliğini gözler önüne seren Cam Tavanlar dizisi reytinglerden zayıf sonuç alırken sosyal medya paylaşımlarında da Sen Çal Kapımı’nın çok gerisinde kaldı. Cam Tavanlar 37.855 paylaşımla geceyi ikincilikle kapattı.

ATV dizisi Kuruluş Osman ise sosyal medyada reytinglerden çok farklı sonuç vermeye devam ediyor. Dizi üç kategoride de ikinci sırada yer alırken sosyal medyada hakkında yapılan 8.160 paylaşımla listenin dördüncüsü oldu.