Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’den çok anlamlı görev!

Hande Erçel’den çok anlamlı görev!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisinin başrol oyuncusu Hande Erçel, çok anlamlı bir görev üstlendi. Erçel, Kansersiz Yaşam Derneği’nin İyi Niyet Elçisi oldu.

Genç oyuncu 2019 yılında annesi Aylin Erçel’i kanser hastalığı sebebiyle kaybetmişti. Çok genç yaşta annesini kaybeden Erçel, bu amaçla çok anlamlı bir göreve imza attı. Kansersiz Yaşam Derneği’nin İyi Niyet Elçisi olarak görev üstlenen Erçel, derneğin tanıtım filminde rol aldı.

Erçel, bu görevin kendisi için çok kıymetli bir proje olduğunu söyledi. Kısa süre önce gazetecilerin menajerlik ofisinden çıkarken yakaladığı Hande Erçel, kendisini çok heyecanlandıran bir çekime imza attığını belirtti.

Hande Erçel'den çok anlamlı görev! 7

Hande Erçel, İyi Niyet Elçisi olarak derneğin sosyal sorumluluk filminde kanser hastalarına ve ailelerine destek için çağrıda bulunuyor. Erçel yeni göreviyle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Yaşamın ne olursa olsun devam ettiğini duymaya ihtiyacım olduğu sırada Kansersiz Yaşam Derneği’yle tanıştım. Binlerce çocuğun tedavisi için hastanelere bölümler açtıklarını, o çocukların ailelerine de psikolojik destek sağladıklarını öğrendim. Yüzlerce insanın kan ve kök hücre bağışçısı olmasıın sağladıklarını, sağlığın önemini anlatmak için proje üstüne proje ürettiklerini gördüm. Tüm bunlar bana değiştiremeyeceğim şeyleri kabullenmem, değiştirebileceklerim için ise gücümü kullanmam gerektiğini hatırlattı.”

Hande Erçel’in annesi Aylin Erçel, sekiz ay tedavi gördükten sonra henüz 48 yaşındayken hayatını kaybetmişti. Hande Erçel annesini 11 Ocak’ta toprağa vermişti.

Genç oyuncunun rol aldığı, Kansersiz Yaşam Derneği’nin tanıtım filmini aşağıda izleyebilirsiniz.