Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’den vefat eden annesine çok özel doğum günü mesajı!

Hande Erçel’den vefat eden annesine çok özel doğum günü mesajı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Erçel, 1993 yılının 24 Kasım günü dünyaya geldi. Oyuncu bugüne kadar sergilediği oyunculuk ile geniş bir hayran kitlesi elde etti.

Güzelliği ile de çok konuşulan Hande Erçel sadece ülkemizde değil, dünyanın dört bir yanına ismini duyurmayı başardı. Sen Çal Kapımı dizisiyle de yine büyük bir çıkışa imza atan oyuncu, dizide tanıştığı Kerem Bürsin ile de arkadaşlığını aşka dönüştürdü.

Hande Erçel, yeni projeler için hazırlık yaparken ve kendisine gelen teklifleri değerlendirirken, 28. yaş gününü de dostlarının desteğiyle kutladı…

Hande Erçel'den vefat eden annesine çok özel doğum günü mesajı! 10

Oyuncu gazetecilerin de kendisi için yaptığı minik doğum günü kutlamasında güzel dileklerde bulundu. Oyuncu, “Bunu hepiniz için dilek diliyorum. Umarım bu zamana kadar geçtiği gibi çok güzel geçer yıllarımız, hep birlikte. Teşekkür ederim, iyi varsınız. Heyecanlandım” diye konuştu.

Hande Erçel, bu jest için teşekkür ederken, bir hayli heyecanlanması da dikkat çekti.

Ünlü oyuncu instagram hesabından da farklı yerlerde birkaç kez doğum günü kutlaması yapıldığını da paylaştığı fotoğraflarla gösterdi.

Hande Erçel'den vefat eden annesine çok özel doğum günü mesajı! 11

Oyuncu, şu mesajı paylaştı: “Nasıl özel hissettiğimi sayfalarca anlatabilirim ama kısacık bir teşekkürüme tüm anlamları yükleyebiliriz bence. Siz iyi ki varsınız.”

Hande Erçel’in 2019 yılında vefat eden annesine gönderdiği mesaj da hemen hayranlarının dikkatini çekti. 2019 yılının Mayıs ayında annesiyle fotoğrafını paylaşıp “Seni çok özlüyorum pudra kokulum” diye mesaj yazan oyuncu, 28. doğum gününde de annesini şu sözlerle hatırlattı:

“Ve teşekkür ederim pudra kokulum…”

Hande Erçel'den vefat eden annesine çok özel doğum günü mesajı! 12

Hande Erçel ayrıca kendisine gelen doğum günü hediyelerini de gösteren bir paylaşımında ne kadar mutluğu olduğunu ortaya koydu.

Hande Erçel'den vefat eden annesine çok özel doğum günü mesajı! 13